Riješeno

vip trio paket

  • 13 January 2017
  • 6 odgovora
  • 3959 pregleda

vec nekoliko mjeseci imam trio paket međutim u posljednjih par dana jako puca veza i steka, nece spojiti druge uređaje preko wifia niti kabla. također tv prijamnik puca stalno. imali tko ovakvih problema?
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 13 January 2017, 22:22

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 7
Bedž +3
Nazovi SZK i prijavi kvar. Może biti do linije a może biti i do routera.
Razina korisnika 3
Lijep pozdrav, ni meni ruter ne prosljeđuje ispravan wifi signal već mjesec dana, također se zamrzava tv slika, problemi sa gledanjem od početka programa itd.... poslali mi dva puta Albis, novi ruter, 20 mailova sam s prigovorima uputio SZK, svaki dan skoro ih zovem, maslaju, lažu, obećavaju. Ja već imam i zdravstvene tegobe zbog svega, jednostavno nek me puste da odem. Ne, oni će sad slati tehničara, pa opet sve od početka.
Jednostavno, svih 20 mailova lijepo sam skupio, sve šaljem HAKOM-u. 😞
Svima se sve obećava kad se sklapa ugovor, a onda 'snađi se druže'.. Neprofesionalnost na nivou zadatka. Čekam odgovor na reklamaciju od 15.09.2016, a odgovora nema, osim konstantne opomene za neplaćanje računa. Jedva čekam istek ugovora, i bježim glavom bez obzira.
Bok @nina89
Ako želiš, pošalji nam podatke vlasnika usluge (ime, prezime i OIB) uz kratki opis situacije putem linka OVDJE, pa ćemo provjeriti situaciju.
Posaljem OPET popodne ..... mada sad stvarno sumnjam da ce se sto poboljsati....
Pozdrav,
Evo da se i ja malo ukljucim, kod mene se u zadnjih 10tak dana smrzava slika na VIP tv, internet je strahovitto spor i dugo ocitava, u vecini slucajeva salje natpis da nema uspostavljenu vezu i sl. Kontaktirao sam u nekoliko navrata SZK i tocno kako je opisano, u svemu drugome je kvar osim u davatelju usluge. Dakle, imam PS4 i vip tv preko kabla, a 4 mobitela na Wi-fi i problem je u PS i u susjedovom ruteru koji se kosi s mojim ruterom i gubi se Wifi signal??? Nije mi struka ali mislim da to nema veze. Skinuo sam aplikaciju od Hakoma i mjerim zadnjih nekoliko dana u razlicitim vremenina, do sad mi je izbacio download od 0,8 do 2,4 Mbs, a upload od 0,35 do 0,57 Mbs. Kontaktirao sam tehnicku sluzbu koji su po njihovoj izjavi mjerili i da nema nikakvih poteskoca, ali su mi preporucili IT Gurua da mi podesi postavke za 150 kn/sat. Ima li netko slican slucaj?

Odgovori