PITANJE

Parica problemi s internetom

  • 7 December 2021
  • 3 odgovora
  • 141 pregled

Pozdrav,

molim pomoć ako je tko imao sličan problem.

 

Prebacio sam se na A1 trio paket + dodatni TV, odmah kod prebacivanja TV je radio ali ne internet što je riješeno odmah ali od tada konstantno internet radi sporo na svim uređajima. Sama brzina na mjerenjima je dobra ali kao da stalno na trenutke zašteka. Na računalu spojenom s kablom ne radi multiplayer koji je radio na prijašnjim operaterom, na mobitelu trenutak radi normalno pa se zamrzne na nekoliko trenutaka pa nije moguće koristiti Chrome ili instagram i slično. Toliko je često da wifi niti ne koristimo najčešće. Na TV-u je ista situacija kada koristim netflix, ali TV usluga a1 radi izvrsno na oba prijamnika.

 

Na warzone mi pokazuje ping 28 do 50 pa skoči na 200+, kada i pokrene smrzne se, a na prijašnjem operateru je radilo normalno.

 

Radio sam Speedtest i hakometar i brzina i ping su uvijek ok.


Odgovora 3

Razina korisnika 7
Bedž +3

Koliku imaš brzinu kroz dan a koliko u Prime time-u? Uzmi u obzir da za 2 tv-a i netflix trebaš preko stabilnih 10 Mbit/s  pa još komp ako downloadaš, mobitel...

I da, kad je prime time onda ht daje prednost svojim korisnicima...

Kroz cijeli dan je ista situacija, a najmanja brzina je bila 17/0,5, problem koji primjetim najviše na mobitelu je da se smrzne. 
Sad upravo sam otvorio login na forumu i smrzao se net, neotvara ništa na chromeu, prebacim na mobile data i nakon par trenutaka sam vratio na wi fi i radi. Trenutno ne radi ništa od uređaja osim mobitela.

Razina korisnika 1
Bedž +1

@agram88 pozdrav, žao mi je ako imaš poteškoće s korištenjem naših usluga. Možeš li mi samo javiti podatke od vlasnika usluge i kontakt broj mobitela OVDJE kako bih mogao napraviti detaljnije provjere vezano za tvoj slučaj. 

Odgovori