Riješeno

d-link pojačivač wi fi signala

  • 28 March 2017
  • 3 odgovora
  • 17024 pregleda

Poštovani, korisnik sam vaše usluge Vip internet putem kabla. Koristim Trio paket. U sklopu Vaše ponude kupila sam d-link pojačivač wifi signala međutim ne mogu upariti router koji koristim s d-link uređajem budući da router Tehnicolor 7200 nema WPS tipku.

Postoji li neki drugi način da se pojačivač stavi u funkciju ?

Hvala na odgovoru !
icon

Najbolji odgovor od A1_Danijel 29 March 2017, 10:19

Pogledaj original

Odgovora 3

Bok!

U ovom slučaju se možeš ulogirati na korisničko sučelje rutera (192.168.0.1 , korisničko ime prazno, a lozinka je admin)) te pod tabom Wireless odabrati Primary Network. Za parametar Automatic Security Configuration treba odabrati WPS stavku i kliknuti Apply. Nakon toga možeš upariti uređaj putem tipke za uparivanje koja se nalazi na bočnoj strani rutera.

Osim toga, povezivanje extendera se može napraviti i putem wifi (inicijalno se treba spojiti na wifi mrežu extendera koja je navedena na naljepnici uređaja). Nakon toga se pristupa sučelju extendera (http://192.168.0.50 , korisničko ime je Admin, lozinka prazno) i preko čarobnjaka za povezivanje se povezuje na ruter. Točni koraci su navedeni u uputama koji su dobiveni uz extender.
Hvala na odgovoru.

Uspjela sam pristupiti korisničkom sučelju extendera na način da sam ga povezala "žicom", spojila se preko njegovog wifi-ja, ali me tražilo samo da upišem lozinku. Nije mi dopuštalo da ostavim prazno nego je trebalo upisati lozinku koja je dobivena uz extender...dalje je išlo bez problema.

Još jednom, hvala !

Lijep pozdrav!
Bok,
drago nam je da je uputa pomogla:-)

Odgovori