Riješeno

Zamjena micro sim u nano sim za osobe sa invaliditetom

  • 26 Rujan 2019
  • 2 odgovora
  • 683 pregleda

Želio bih zamjeniti micro sim karticu za nano sim karticu. Nabavio sam telefon sa nano sim karticama, koristim bonove (prepaid). Ja sam osoba sa invaliditetom i trenutno nemogu napustiti stan/mjesto boravka. Dali je moguće dobiti nano sim karticu poštanskim putem/pozećem i kako mogu dostaviti potrebnu i koju dkumentaciju?
icon

Najbolji odgovor od A1_Sunchica 27 Rujan 2019, 09:51

@dgacina SIM kartica se može, u iznimnim situacijama kakva je tvoja, poslati poštom. Zvrcni kolege na 0800 091 091 pa ćete sve dogovoriti 🙂
Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 5
Bedž +1
Suvremene sim kartice su 3 u 1, pa ako nisi bacio okvir na kojem je bila sim kartica, tamo bi ti trebao biti i okvir (onaj srednji) koji je nano i samo ga natakneš na micro karticu. Dakle, potreban ti je samo adapter (okvir). Možda tih kartica (3 u 1) ima za kupiti na kiosku za 20 kuna, to ti je najbrži način.
Nije mi poznato da li se sim kartice mogu zamijeniti poštanskim putem, ali ono što znam je da su potrebni osobni podaci za zamjenu u poslovnicama A1, tj. osobna iskaznica,ako si registriran, a ako nisi registriran, pitaju na licu mjesta podatke koji su na kartici ili u vezi sa njom (npr.koji je bio zadnji poziv, na koji broj, koliko kuna ima na računu i sl.)

Najbrži način ti je nazvati 0800 091 091 i pitati SZK da li ti mogu poslati nano karticu poštanskim putem, vherojatno mogu nakon potvrde tvog identiteta. A opet, nisam sigurna da li je zamjena sim kartice uopće izvediva poštanskim putem, jer ti stara kartica bude blokirana kad ti izdaju novu.
Razina korisnika 2
@dgacina SIM kartica se može, u iznimnim situacijama kakva je tvoja, poslati poštom. Zvrcni kolege na 0800 091 091 pa ćete sve dogovoriti 🙂

Odgovori