PITANJE

Ugovor ; Promjena Vlasnika ; Internet puca router Wifi ; Racun za usluge

  • 14 Studeni 2019
  • 3 odgovora
  • 1492 pregleda

 Imam internet od 2007/08 godine od Xneta ; koji je postao Adrianet ; Bnet ; Vipnet sad A1net. Ne sjecam se korisnickog racuna lozinke za racun koji je dobivet od xneta jer je internet na oca koji ne zivi vise ovdje; kako bi sad isla promjena svega toga itd?

Usto na routeru wifi ne radi u redu ; na mobitelima ; laptopima itd. brzina je negdje 100 puta manja nego ethernet ; nije do uredaja kojih imamo jer na laptopu sve radi normalno ; ovo cesto puca itd. Kako mogu provjeriti postavke ; probat ispraviti to prije nego nerviram podrsku itd?


Odgovora 3

Razina korisnika 7
Bedž +3

Smije se znati koliki je mjesečni iznos tarife za internet od prije 11 godina, kolika je ugovorena brzina interneta? ;)

Svakako ako je iznos veći a današnja ponuda novčano manja, uzmeš novu Ugovornu obvezu a onda stiže i nova oprema (router). Imaš opcije da tata i ti odete u A1 centar i prebaci usluge na tebe ili da on otkaže postojeće pa ti uzmeš novi Ugovor na svoje ime. Dok je na njegovo ime, ništa bez njega i potpisa.

cijenu su i brzinu mijenjali tokom godina jer nisu vise imali te brzine(5 ; 0.5); početna cijena je bila 95kn s uređajem ; pa je bilo internet + uredaj za te novce itd. ; pa je netko smislio da uredaj nije dio toga pa su i to nadodali itd. pa promjenili cijelu stvar tak da ni sam nemam pojma

Razina korisnika 3

MarkoZZZZZ,

 

najbolje bi bilo da nam se javiš na 0800 091 091 pa ćemo provjeriti i mogućosti na usluzi i poteškoću. 

Odgovori