Riješeno

Noćna opcija je sada do 10h!

  • 28 Travanj 2019
  • 4 odgovora
  • 3392 pregleda

Razina korisnika 6
Otkada je ova novost? Vjerujem da većina za ovo nije ni znala. Ja sam 2 godine imao aktivnu Noćnu opciju na pretplati i znam da je prije bila do 8h ujutro, sada gledam na A1 stranicama piše do 10h! Jako lijepa novost, bravo A1!

Drago mi je da i na bonovima se može aktivirati Noćna opcija. Baš me zanima i da li su internet brzine koje se ostvaruju na bonovima jednake onima na pretplati.

icon

Najbolji odgovor od A1_Petra 29 Travanj 2019, 10:55

Hej acer112 🙂 Promjena je nastupila 01. 03. Drago mi je da si zadovoljan! 🙂
Pogledaj original

Odgovora 4

Hej acer112 🙂 Promjena je nastupila 01. 03. Drago mi je da si zadovoljan! 🙂
Razina korisnika 6
Više nije hahaha, šta preveliki troškovi za ta dodatna 2h? LOL

Razina korisnika 6
Za to vrijeme sasvim slučajno naletim na webu... a da se odlučite više?I nije mi jasno ovo na Mobilna L je Noćna opcija sad 0 kuna pošto Mobilna L ima ko fol "neograničeni internet" tj. 100Gb prometa po punoj brzini a nakon toga brzina interneta pada. Znači li to da ovi na Mobilnoj L ne mogu dobiti veće brzine ni od ponoći do 8 ili 10h ujutro ako su već potrošili tih 100Gb?

U Noćnoj opciji si oduvijek mogao skidati koliko hoćeš bez ograničenja, ovo je sad banana ako ste i to stavili pod to ograničenje od 100Gb koje ima Mobilna L.

Ma bravo A1! Hvala što ste na vrijeme informirali svoje korisnike vezano za duže trajanje noćne opcije. Da maloprije nisam imao poziv govornog automata koji mi je usput izrecitirao da noćna opcija “sada” traje do 10h ujutro, ne bih niti naknadnim istraživanjem i kopanjem po vašim stranicama nabasao na ovaj post otprije 8 (osam!) mjeseci. Ma najbolji ste. Kolko sam samo puta panično gasio download u 8h i čekao opet ponoć da se dovrši zadnjih sat vremena... I otkada dodatnih 100GB košta 15kn, ima li tema i za to? Na moj.a1.hr još uvijek stoji 30kn. Jučer baš aktivirao opciju, pa me zanima koja cifra će pisati na računu? I kao da ni to nije dovoljno, jučer uzmem opciju Brzi dan (“maksimalno dostupna brzina bez ograničenja prometa sljedeća 24 sata”), i opcija mi se deaktivirala nakon 10h. wtf? Jedva čekam da mi istekne ugovor. Ugovor koji je sada 155kn, a ja plaćam 165kn. A 2 godine prije je bilo 150kn. Sve zbrda zdola. Ma ovdje više ne znaš ko pije a ko plaća.

Odgovori