Vjerujem da ste upoznati sa mojim slucajem ali svejedno zelim da mi sto prije odgovorote jer ce policija sa ovim slucajem imati posla posto se osjecam kao da ste mi uzeli 700 kn iz zepa i sad govorite da niste. Jucer navecer mastercardom smo uplatili 700 kn za note 8 provjerljivo pomocu kontrolnog broja 737056. Tarifu koju smo uzeli na pretolatu je za oko 400 kn...30 gb itd....odmah zelim odgovor zasto sve dobro napravljeno oko kupnje mobitela preko weba se zakompliciralo. Meni se sa MC kartice skinulo 700 kn u vasu korist il vratite il rijesite ili zovemo policiju
Prof.Josip Pozega,mag.inf.
091 958 18 93
http://pozegacv.wordpress.com
Najbolji odgovor od Sunasce
Pozivi se snimaju samo da mogu nastradat studenti i ostali koji baš baš loše odrade i eventualno, ako imaš zapisano kad si zvao i s kim pričao pa zadnja komisija pri rješavanju prigovora presluša iste. To je otprilike nakon 3 pisana prigovora i 45+ dana...
"Prigovori" predani u dućanu na žalost vrlo često završe u smeću, odlete s faksa, zametnu se u nekoj ladici. Jedini "sigurni" prigovor je onaj sa službenog maila na mail, Za koji dobiješ automatski odgovor o primitku i onda strpljivo čekaš 15ak dana za svaki stupanj prigovora.
Drugi način je poštom s povratnicom.
Kontrolni broj je ok, međutim nitko s kim si pričao u dućanu i na telefon nema ni znanja ni ovlasti da provjerava to, trebaš doći do odgovornijih ljudi, tj. oni doći do tebe/tvog prigovora/slučaja.
Zato naoružaj se strpljenjem. Mislim da će ti čak i banka za chargeback tražiti prepisku ili neki dokaz da je došlo do prevare/zloporabe... Zasad nije ništa od toga, samo je transakcija negdje zapela, a ti još nisi uspio doći do osobe ovlaštene za rješavanje problema.
Nek ti ne bude lijeno, prebaci se u mail klijent i složi službeni mail, Ako ništa zbog svog mira i da znaš da si sa svoje strane sve poduzeo.
I ohladi glavu, znam da si bijesan, al od toga baš nikakve koristi nemaš osim što će ti tlak skočit. Doduše ako imaš niski nije to ni loše :D
E i znam da policija lijepo zvuči, al vjerojatno ćeš samo potrošit gorivo i vrijeme da bi ti se neki službenik nasmijao u facu. Ovo stvarno nema nikakve veze s njima.