Riješeno

DOSTAVA OVERSEAS EXPRESSOM

  • 27 Travanj 2018
  • 4 odgovora
  • 1614 pregleda

Pozdrav

Naručila sam novi mobitel i tarifu koji je trebao stići Overseas Expressom. Kako nije stigao u vec dva dogovorena termina nazvala sam Overseas Express i saznala da je moj mobitel u Hrvatskom Leskovcu, da zbog stanja u firmi ne mogu garantirati kad će ga dostaviti i da ako želim dođem po njega u Hrvatski Leskovac?!!!! Kako je moguće da VIP surađuje s tako nepouzdanom firmom i tko mi je sad garancija da ću mobitel zaista i dobiti?

Hvala
LP
icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 27 Travanj 2018, 13:45

Bok violinica.
Pošalji nam, molim te, svoje podatke OVDJE. Odmah ćemo napraviti provjeru s nadležnim odjelom kako bi ti se mobitel isporučio u najkraćem mogućem roku.
Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 3
Bok violinica.
Pošalji nam, molim te, svoje podatke OVDJE. Odmah ćemo napraviti provjeru s nadležnim odjelom kako bi ti se mobitel isporučio u najkraćem mogućem roku.
Također je isto bilo i kod mene. Overseas Express nije mogao da pronađe adresu(??!!) za dostavu mobitela i ugovora (kuća mi se nalazi skoro u centru grada) pa se paket vratio u VIP i nikada ga nisam preuzela, a na istu adresu mi je HP dostavio nekoliko paketa bez problema. I meni su javili da dođem u njihovu poslovnicu koja se nalazi u drugom gradu. Zaista neprofesionalno!

lp
Bok bdm.
Također te molimo da nam pošalješ svoje podatke kako bi provjerili što se točno dogodilo. Vjerujem da ćemo pronaći zajedničko rješenje.
Razina korisnika 1
Isto sam imao i ja s njima i naruđba preko vip shopa pa sam uspio sve riješit uz ne brojim koliko poziva VIP isprika, smanjenja računa i puno toga.
Ovrsis je u kolapsu već dugo i pitam se što VIP čeka?
HP je najbolji i najpouzdaniji.

Odgovori