Riješeno

DOSTAVA OVERSEAS EXPRESSOM


Pozdrav

Naručila sam novi mobitel i tarifu koji je trebao stići Overseas Expressom. Kako nije stigao u vec dva dogovorena termina nazvala sam Overseas Express i saznala da je moj mobitel u Hrvatskom Leskovcu, da zbog stanja u firmi ne mogu garantirati kad će ga dostaviti i da ako želim dođem po njega u Hrvatski Leskovac?!!!! Kako je moguće da VIP surađuje s tako nepouzdanom firmom i tko mi je sad garancija da ću mobitel zaista i dobiti?

Hvala
LP
icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 27 Travanj 2018, 13:45

Bok violinica.
Pošalji nam, molim te, svoje podatke OVDJE. Odmah ćemo napraviti provjeru s nadležnim odjelom kako bi ti se mobitel isporučio u najkraćem mogućem roku.

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 2
Bok violinica.
Pošalji nam, molim te, svoje podatke OVDJE. Odmah ćemo napraviti provjeru s nadležnim odjelom kako bi ti se mobitel isporučio u najkraćem mogućem roku.
Također je isto bilo i kod mene. Overseas Express nije mogao da pronađe adresu(??!!) za dostavu mobitela i ugovora (kuća mi se nalazi skoro u centru grada) pa se paket vratio u VIP i nikada ga nisam preuzela, a na istu adresu mi je HP dostavio nekoliko paketa bez problema. I meni su javili da dođem u njihovu poslovnicu koja se nalazi u drugom gradu. Zaista neprofesionalno!

lp
Bok bdm.
Također te molimo da nam pošalješ svoje podatke kako bi provjerili što se točno dogodilo. Vjerujem da ćemo pronaći zajedničko rješenje.
Isto sam imao i ja s njima i naruđba preko vip shopa pa sam uspio sve riješit uz ne brojim koliko poziva VIP isprika, smanjenja računa i puno toga.
Ovrsis je u kolapsu već dugo i pitam se što VIP čeka?
HP je najbolji i najpouzdaniji.

Odgovori

    Politika kolačića

    Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali korisnički doživljaj i personalizirali tvoje iskustvo. Prihvaćanjem kolačića se slažeš našom sa politikom kolačića. Više o kolačićima.

    Prihvati kolačiće Politika kolačića