AKCIJA: produženje ugovorne obveze uz kupnju TV-a na rate!

  • 4 Prosinac 2018
  • 1 odgovor
  • 203 pregleda

U pomoć! Molim savjet! Ničim izazvana, a kao dugogodišnji korisnik B-net usluga, dana 20.10.2018. potpisala sam ugovor o produženju usluge 3D (TV, telefon i internet) s mogućnošću KUPNJE (ne poklona) TV uređaja po povoljnijoj cijeni (3.120,00 kn, obročno na 24 obroka, 130,00 kn mjesečno). Obzirom da mi operater godinama nije na dodatnom prijemniku mijenjao analogni prijemnik, bez obzira što sam ja godinama plaćala digitalni prijem, ovo je bila prava prilika da operater isti i zamijeni, što je i učinjeno dana 07.11.2018. godine, kako bismo i na dodatnom prijemniku mogli pratiti digitalni prijem za sve usluge koje smo ovim produženjem ugovorne obveze i ugovorili.
Dakle nije bila potrebna nikakva nova instalacija bilo kakve opreme (kablovi i sl.) osim samog dodatnog digitalnog prijemnika.
Prema Vašoj službe za korisnika A1, tri do pet dana od posjeta instalatera trebala je uslijediti i isporuka TV uređaja, predvidivo polovicom mjeseca studenog.
Dana 04.12.2018., nakon bezbroj telefonskih poziva korisničkoj službi, a i ponekog posjeta poslovnicama, te nakon nebrojenih, raznih obrazloženja od strane A1 djelatnika te njihovih obečanja i nešto malo isprika i molbi za strpljenje, još uvijek nisam u posjedu TV uređaja, a niti ne znam ni približno kada ću konačno moći isprobati "NOVI OBLIK ŽIVOTA" na svom novom TV-u.
Ako netko ima neki dobar (a može i loš) savjet, prijedlog informaciju ili sl. molim da mi se javi, a poželjno bi bilo da mi se javi i moderator A1 operatera, kako bih konačno riješila svoj problem.
Nakon punih 45 dana čekanja, što Vi mislite o ovom ????

Odgovora 1

klasika 😥 neorganiziranosti i nesposobnosti

Odgovori