Pozdrav svima, otvorio sam novi račun jer ne znam šta mi je bilo sa starim, uglavnom ja sam onaj cybermatija ako me se ko sjeća :$
Sad sve ispočetka ! -.-
Pozdrav ! 😃
Sad sve ispočetka ! -.-
Pozdrav ! :D
Pa cimni Puljca da ti reaktivira stari user... 🙂
Cybermatija pa dobro nam došao natrag 🙂 lijepo te je vidjet, kako škola napreduje? Stvarno možeš javit Puljcu da pomogne, iako ti je i ovaj Nick fora 🙂
Aha, nisam stvarno imao pojma kaj je bilo, primjetio sam promjene, ali nisam znao da je baš sve staro izgubljeno.
Heh, hvala ti na dobrodošlici, družimo se 😉
Heh, hvala ti na dobrodošlici, družimo se 😉
Bravo 🙂 tako treba.
Da pamtimo, pa naravno... Nema više starih postova na serveru, al ipak od godina tipkanja nešto ostane i u našoj memoriji ;)
Što se tiče Puljca, oprosti mu... Recimo da se upoznavao s hrvatskim zdravstvenim sustavom... Javit će ti se čim vidi.
Da pamtimo, pa naravno... Nema više starih postova na serveru, al ipak od godina tipkanja nešto ostane i u našoj memoriji ;)
Što se tiče Puljca, oprosti mu... Recimo da se upoznavao s hrvatskim zdravstvenim sustavom... Javit će ti se čim vidi.
Nije ti obrisan račun nego nije uopće baza mogla biti prenesena na novu platformu tako da smo se svi, baš svi morali ponovno registrirati na novi forum.
Dobrodošao natrag 🙂
Dobrodošao natrag 🙂
Jooj kako sve pamtite 😃 dobro je u skoli ide i na kraju će bit 4
A šta se tiče Puljca, javio sam mu se, ali on ništa ne odgovara 😠
A šta se tiče Puljca, javio sam mu se, ali on ništa ne odgovara 😠
Eto sad i ja vidim da mi je račun obrisan, tj nisam se mogao prijaviti ni ništa. Sve ispočetka.
Nisam nešto najaktivniji ni bio, al ono, valjda sam zaslužio da mi account stoji 😃
Uglavnom, pozdrav svima, nadam se ugodnom druženju 😉
Nisam nešto najaktivniji ni bio, al ono, valjda sam zaslužio da mi account stoji 😃
Uglavnom, pozdrav svima, nadam se ugodnom druženju 😉
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko Facebookaili
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.