Riješeno

zemaljska tv

  • 12 August 2019
  • 10 odgovora
  • 1122 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 6 odgovora
moze li kroz ist kabel u zgradi zemaljska tv i a1 duo kabel?
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 12 August 2019, 23:06

Pogledaj original

Odgovora 10

a1 duo paket.
Razina korisnika 3
Bedž +3
Pozdrav acalis,

trebao bi mi malo pojasniti kako bih ti mogla dati odgovor. Želiš uzeti uslugu televizije i Duo paket. Koji Duo paket želiš uzeti? Obje usluge bi se nalazile u jednom stanu? Jesi li provjerio dostupnost kabelske infrastrukture na svojoj adresi?
Znaci u stanu gdje sam sad bio je signal zemaljske tv , antena od zgrade i sl. i kad su a1 servise dosli spojiti trio paket pa za tjedan dana raspojiti trio i instalirati duo paket, jer sam odustao od a1 tv-a, izgubio se je signal za zemaljsku tv. Ima li to veze sto su na zidu ostavili uticnicu od trio paketa. Koliko vidim unutar kutije obicni je antenski kabel. Mogu li se po njemu voziti signali duo paketa i signal sa antene od zgrade , obicne tv. Kako je organiziran sustav antene od zgrade tone znam, mislim da nema kabelske tv

Hvala na javljanju, Pozdrav.
duo paket koji sad imam je fiksni telefon i internet.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ako sam dobro shvatio, A1 je ušao u instalacije zgrade i kroz antenski kabel od zgrade pustio tebi trenutno aktivan duo paket. Kroz taj kabel sad ide A1 usluga a ne zemaljska antena od zgrade. Probao direktno iz utičnice u zidu ubost kabel u tv i pretražit programe? 😉
da, donio čak i drugi tv , jer sam mislio da sa mojim nešto ne štima i opet ne radi, u čemu je kvaka?
Razina korisnika 7
Bedž +3
Nemaš više u tom kablu signal zajedničke zemaljske antene od zgrade već A1 uslugu. Iz te zidne utičnice ide kabel u skretnicu (razvodnu kutijicu) a iz skretnice u A1 router.
Ne, iz kutije na zidu ide direktno kabel na router, nisam vidio skretnicu. Postavlja se pitanje da li je moguće pored signala za a1 internet složiti i signal zemaljske tv od zgrade?
Razina korisnika 6
Bedž +6
To ćeš se morati raspitati u zgradi. Ako ti je kao kod mene, b.net je uklonio kompletno bivšu tv instalaciju od zgrade, skinuo zajedničku antenu, provukao svoje kabele i sad se ja bez b.neta mogu frigat da ću gledati tv.
hvala na iskustvu. mislim da je i kod mene a1 odspoijo zemaljsku tv, a pustio preko antenskog kabela od zgrade svoj signal, sto nije u redu. Nadam se da ovo citaju iz a1 i da ce reagirati, jer na taj nacin gube klijente. Inace sa a1 sam super zadovoljan, podrska u firmi (Croatia os.) i brzina interneta u zgradi.

lp

Odgovori