Riješeno

Xplore tv

  • 9 October 2018
  • 6 odgovora
  • 4495 pregleda

Xplore tv izbacuje player.error.default. kupio sam novi uređaj samsung galaxy a7(2018) instalirao xplore tv i ne mogu pokrenuti programe
icon

Najbolji odgovor od A1_IvanaM 22 April 2020, 20:32

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 7
Bedž +3
Bugovita aplikacija, problem sa codecom. Vjerojatno će raditi kad malo ispeglaju. Probaj zvati SZK pa direkt tehničku.
Ista stvar.
Na tehničkoj rekli da je kod njih sve ok.
Xplore uredno radi na računalu.
Razina korisnika 2
Bedž +3
Pozdrav,

pošaljite nam svoje podatke (broj usluge, kontakt broj i model uređaja) u A1 Forum inbox - ovdje pa ćemo sve provjeriti.
Mislim da iz nekog razloga imaju problema sa Samung uređajima. Ja konkretno na Samsung A5 (2017) ne mogu gledati A1 za van. Aplikacija konstantno vrti, odnosno u nedogled učitava nešto, a kad odem preko browsera kaže mi Ovaj uređaj nije podržan. Ako pogledaš komentare na Google Playu za tu aplikaciju vidjet ćeš da puno ljudi koji imaju Samsung imaju isti problem.
S druge strane, nadam se da će ti to oni nekako riješiti pa javi šta je bilo.

Zašto i ja ne mogu gledati na mob xplore TV. Do sad je bilo sve ok. Sad mi piše aktiviraj uslugu, a ona je već aktivirana. 

Razina korisnika 4
Bedž +3

Pozdrav @ervin2809,
ukoliko se A1 Xplore TV nije isključivao u međuvremenu, s nekim razlogom tebi poznatim, utoliko nema razloga da se ne može koristiti. Koristiš uslugu na nekom mobilnom broju ili uslugu plaćaš putem kreditne kartice? Ako klasično isključivanje/uključivanje ne pomaže, a plaćeni su računi i imaš internetsku vezu, onda sugeriram prijavu poteškoće našoj Tehničkoj podršci, pozivom na besplatan broj 0800 091 091.

Odgovori