Riješeno

Visoka cijena dodatnog VIP TV prijemnika

  • 13 September 2018
  • 41 odgovor
  • 15084 pregleda

Razina korisnika 4
Gledam cijene dodatnih TV prijemnika po operaterima i VIP je daleko najskuplji,prvih 12 mjeseci je 30 kn,a poslije 12 mjeseci je 60 kn mjesečno što je pretjerano i u usporedbi sa drugim operaterima daleko najskuplje i neisplativo.60 kn mjesečno za dodatni TV stvarno nema smisla.Htvatski telekom tj . MaxTV daje dodatni prijemnik prvih 12 mjeseci za 20 kn mjesečno a drugih 12 mjeseci za 40 kn mjesečno. Total tv daje dodatni prijemnik za 25 kn mjesečno.Optima telekom daje za 37 kn mjesečno.B net je isto vipov pa je cijena ista prvih 12 mjeseci 30kn a drugih 12 mjeseci 60kn.Iskon daje za 29 kn mjesečno.Terrakom daje za 40 kn mjesečno.Evo TV daje za 34 kn mjesečno itd.Znači VIP je najskuplji 60 kn mjesečno pa jesu oni normalni,to trebaju staviti 30 kn mjesečno svih 24 mjeseca ugovora ili ako žele imati najbolju ponudu jer ima i jeftinijih od 30kn onda trebaju staviti 20 kn mjesečno,kakvih 60 kn mjesečno,hallloooo???
icon

Najbolji odgovor od A1_Petra 14 September 2018, 09:30

Pogledaj original

Odgovora 41

Razina korisnika 1
Bedž +1
Pozdrav JJ Sesvete. Ponudu drugih operatera nismo u mogućnosti komentirati. Redovna cijena je 70 kn no, uz dodatnu promociju na ugovornu obvezu, dajemo 50% popusta prvih godinu dana. Žao mi je što ti navedena ponuda ne odgovara no prati nas i dalje jer uvijek postoji mogućnost da se cijene promjene.
Razina korisnika 4
Petra pa zar nije to previše u usporedbi sa ostalim operaterima? I na vašoj stranici piše 50% popusta prvih 12 mjeseci za 30 kn,a drugih 12 mjeseci puna cijena.Ako je sa 50% 30kn mjesečno onda je puna cijena 60 kn mjesečno,kako može biti na 70kn 50% popusta 30kn? Kako god okreneš preskupi ste i to morate promijeniti,tih 50% popusta šta se dobije prvih 12 mjeseci vi to debelo povratite drugih 12 mjeseci 60 ili 70 kn mjesečno,pa to nigdje nema,ni kod jednog operatera.Mislilim da bi se trebali ugledati na druge operatere koji navedeno daju za 25 kn mjesečno na ugovor od 2 god.Ja Vam to ne mislim plaćati a vjerujujem i mnogi drugi niti želim uzeti vaš trio dok se to ne promijeni...
Evo da se i ja pridružim temi.
Korisnik sam bnet-a od kad postoje. Koristim tri paket sa dodatnim prijemnikom po cijeni 30 prvih 12 i onda 60 nastavak.
Danas nazovem jer imam potrebu za još jednim prijemnikom opet cijena 30 pa 60 + dolazak tehničara 200 kn iako mi je sve provedeno do prijemnika ( koaks i lan). Pitam jel može bar bez tehničara ali ne to je obavezno).
Imaju akcije do 1300 kn za nove korisnike a nas stare ne fermaju. Pogledao sam malo ponude drugih i ispadne mi da za manju cijenu mogu dobiti preko iskona sve to uključujući optiku 200/100.
Žalosno ali istinito nakon n godina stvarno razmišljam da napustim sadašnji A1 i prebacim se kod drugog operatera i da više nikada nikome ne preporučim ovu uslugu.
🙈🙉🙊
Razina korisnika 4
60 kn mjesečno za dodatni tv prijemnik nema nigdje u cijeloj Europi,preskupi su
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ako vam je dovoljan osnovni analogni paket (40-tak programa ovisno o lokaciji), isti koaxijalac samo ubodite u tv bez dodatnog prijemnika i troškovi su 0 kuna (dok god puštaju analogni signal kroz isti kabel).
evo sad sam provjerio iskon tv+internet optika flat 200/100 sa dva dodatna prijemnika oko 220kn
evo nekaj i o podršci. Poslao mail službi za korisnike odgovora još nema a na upit kod drugog operatera dobio povratni mail u roku sat vremena. Znam da u call centrima rade jadni studoši koji rade po uputama ali na službeni mail bi se mogla javiti zaposlena odgovorna osoba
Razina korisnika 3
Bedž +3
Bok marekius,

pošalji mi OVDJE svoje podatke i mail adresu s koje si poslao upit. Napravit ću provjeru.
Bok marekius,

pošalji mi OVDJE svoje podatke i mail adresu s koje si poslao upit. Napravit ću provjeru.


evo poslao prije 7 sati i dalje nema odgovora.
Pa evo teksta mail-a:

Poštovani,
molio bih Vas za jedno objašnjenje.
Korisnik sam bnet odnosno sada A1 usluge već godinama i moram priznati da sam zadovoljan uslugom ali mi nije jasna jedna stvar.

Novim korisnicima nudite benificije npr. popust za televizor u visini od 1300kn a meni za treći dodatni prijemnik 60 kn mjesećno + instalacija 200 kn iako su kablovi provedeni i antenski i lan.

Po ovome ispadne mi jefrinije uzeti neku drugu uslugu npr. evotv za treći prijemnik nego proširiti paket kod Vas.

Pa ako mi možete malo pojasniti odnos prema starim vjernim korisnicima.
Razina korisnika 7
Bedž +3
U principu nikog već dugo ne zanima što si ti vjeran korisnik... ili bilo tko od nas. Nije to samo A1, nego sve mreže. Ako baciš oko na forumske teme drugih operatera vidjet ćeš da je svugdje ista priča i praksa kao da ljudi prepisuju jedni od drugih. Tržište, ne žele se više prilagođavati i vrtiti ponude i nuditi kao nekad. Korisnika je i više nego dovoljan broj za sve, rotacija im odgovara, a postoci kolača koji su na kraju poslovne godine slični također. Nude ono što nude i svejedno uredno posluju.

Realno kad bi se svi korisnici slili u jednu mrežu nastao bi opći kolaps. Ionako u zadnje vrijeme nastaje problem u mrežama, infrastruktura je stara i neadekvatna, a broj korisnika ne pada i neće padati jer je sve veći postotak starijih osoba i djece koja ulaze u ekipu, a i turista koji ne koriste roaming nego kupuju domaće kartice. Da ne govorim da se hrpa navikla i koristiti 2 ili 3 broja, privatni, poslovni, jedan u nekom smart uređaju... Svi imaju 2, 3, 4 pametna televizora, routere po cijeloj kući na koje se spaja i na desetke pametnih uređaja.

Zato se ja na tvom mjestu ne bih uzrujavala niti romantičarski držala priča o "vjernosti". Stavi na papir što ti treba, izlistaj cijene toga što koristiš i idi tamo gdje ti je trenutno odnos uloženog i dobivenog najbolji. Kad se to promijeni ideš opet tamo gdje nude bolje i to je to.
Evo i nedjelje a mail-a nigdje 🤣 A1 super podrška
Razina korisnika 7
Bedž +3
Rok za odgovor na mailove ti je 2 tjedna... Obično odgovore 14. dan.
Razina korisnika 4
I dalje je cijena dodatnog prijemnika 30 pa 60 kn mjesečno,katastrofa...
Razina korisnika 4
Bedž +3
@JJ Sesvete Promocija dodatnog digitalnog TV prijamnika traje do 31.05.2019., da, cijena je kako navodiš. Vidjet ćemo za dalje koji će biti Uvjeti korištenja. Imaš prijedlog? Rado ćemo ga proslijediti na odgovarajuću adresu.

Zašto  i dalje tako skupo naplačujete dodatni prijamnik. 
prvi 100 kn jednokratno i 40 kuna mjesećno a drugi 200kn jednokratno i 40kn mjesećno
Znam da ne možete komentirati ali eto za usporedbu kod “drugog”
za 40 kn dobiješ i kanale i prijemnik i sad da nije žalosno da moram imati dio na A1 a dio “kod drugog” .

Razina korisnika 2

Zašto  i dalje tako skupo naplačujete dodatni prijamnik. 
prvi 100 kn jednokratno i 40 kuna mjesećno a drugi 200kn jednokratno i 40kn mjesećno
Znam da ne možete komentirati ali eto za usporedbu kod “drugog”
za 40 kn dobiješ i kanale i prijemnik i sad da nije žalosno da moram imati dio na A1 a dio “kod drugog” .


Odakle ti ovo da je drugi 200 kn jednokratno?

Razina korisnika 2
Bedž +3

@lilipa cijena izvedbe dodatnog priključka je 100,00 kn po priključku :)

Razina korisnika 2

@lilipa cijena izvedbe dodatnog priključka je 100,00 kn po priključku :)


To znam, ali zar nije sada akcija do 31.12. bez te naknade, radi gašenja anlognog signala?

https://imgbox.com/3fuUL2c4

Ja sam dobio ponudu za prvi 100kn + 40 kn a za drugi 200 + 40kn što mi je bilo preskupo.
A ako je ova akcija to bi bilo super

Razina korisnika 2

Stvarno mi nije jasno tko ti je mogao ponuditi tih 200 kn za drugi prijamnik. Toga nema nigdje u cijeniku. Stoji ovih 100 kn. I ova slika što sam je stavio je iz novog cijenika.

https://postimg.cc/DSBNrm2f

Služba prodaje, 3 puta pitao, možda sam krivo shvatio možda su rekli prvi 100 a ako želim 2, 200. 

E da u cijeniku vidim:
Promotivna pogodnost omogućava postojećim korisnicima koji trenutno koriste dodatni analogni TV priključak aktivaciju dodatnog priključka bez naknade, tijekom procesa digitalizacije, u periodu od 20.7.2020. do 31.12.2020.

Što podrazumjeva da trenutno koriste dodatni analogni priključak?

Razina korisnika 2

Moguće da je to. Ako te zanima, nazovi sada, jer radi gašenja analogije su svima davali ovaj popust na dodatni prijemnik bez naknade.

Moguće da je to. Ako te zanima, nazovi sada, jer radi gašenja analogije su svima davali ovaj popust na dodatni prijemnik bez naknade.

Jučer zvao ništa takvo mi nije ponuđeno

Razina korisnika 7
Bedž +3

Što podrazumjeva da trenutno koriste dodatni analogni priključak?

To je glupost jer svatko tko je imao digitalni tv prijemnik (uslugu), sam si je mogao izvesti dodatni kabel (preko razvodnika) preko kojeg je imao 40 analognih kanala iz osnovnog analognog paketa. Tu uslugu razvađanja kabla su naplaćivali 100 kuna. Mnogi su to napravili, pratili gratis analogiju. Sad ako prelaziš na digitaliju na tom kablu koji si sam razveo do drugog tv-a (ili si već njima platio 100 kuna da ti sprovedu kabel), ne naplate ti tih 100 kuna (nemaju trošak rada i provađanja kabla jer je sproveden) već samo mjesečni najam digitalnog prijemnika (ovisno jel Ugovorna obveza ili ne). Alternativa najmu prijemnika je CAM modul koji ubodeś u novije televizore (ako televizor ima CAM slot) i za to plaćaš najam od 15 kuna, a ne 60. Istina, nema interaktivni prijemnik, snimalicu ali pratiš za 15 kuna sve iz paketa na osnovnom tv-u.

To su mi ponudili i onda su mi rekli da ja ne mogu to imati jer to mogu samo oni koji koriste dodatni analogni priključak

Imali tko info kako se može dobiti navedeni CAM modul i da li ima negdje navedeno da se nudi i pod kojim uvjetima?

Odgovori