Riješeno

Vip tv za van programi

  • 14 February 2018
  • 2 odgovora
  • 2696 pregleda

Danas sam aktivirala Vip tv za van najvise radi djeteta da moze gledati crtice na tabletu, ne razumijem se previse u to i malo me zacudilo kako nema vecine programa kao sto imam na televizoru. Djecjih ima nekoliko, mislim 3. A ni filmski programi nisu bas za pohvaliti.. Sve ukupno 50-ak programa.
Zanima me da li to tako mora biti ili mogu osobno odabrati ostale programe koje imam na televizoru, tj. nekakvi paketi programa ili nesto slicno. Inace, dobila sam ga sa novom opcijom tv+net+tel.
Hvala unaprijed na pomoci! 🙂
icon

Najbolji odgovor od A1_Ivana 15 February 2018, 09:26

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 6
Bedž +6
Od dječjih kanala na Vip Tv za van najviše što se može dobiti su RTL Kockica, Orlando Kids, Pikabuu, Disney i Mini Tv. Kanali su raspoređeni u osnovnom i proširenom paketu i to je maksimum koji možeš imati. Postoji još doduše i paket za odrasle no sumnjam da te to zanima.

Slažem se da bi trebalo ponuditi više (sve) kanale sa Vip TV-a, posebno treba obogatit ponudu HD kanalima, ovakvu uslugu je već pregazilo vrijeme ako pogledamo konkurenciju što nude.
Razina korisnika 3
Bok :)

Slažemo se da uvijek postoji prostora za unaprijeđenje. Isto tako vjerujem da već znate da na razvoju usluga i proširenju ponude radimo stalno pa nam je drago čuti i drugu stranu, onu korisničku.

Osim Vip TV za Van usluge postoji i Vip NOW koji ima otvorenu videoteku uključenu u cijenu a koja nudi hrpu sadržaja za djecu (Disney filmovi/crtići i sl.)

Preporučam da isprobate i to 😉

Odgovori