Riješeno

Vip tv više televizora

  • 12 December 2016
  • 9 odgovora
  • 9930 pregleda

Koliko bi plaćao ako hoću u stanu imati još jedan receiver, koristim kabel za jednu TV, a drugi je na analogiji pa je slika loša.
icon

Najbolji odgovor od A1_Ivana 13 December 2016, 09:55

Pogledaj original

Odgovora 9

Razina korisnika 7
Bedž +3
Ne znam sad gdje je točno na stranici, na mobitelu sam, ali prilično sam sigurna da je dodatni prijemnik 60kn mjesečno.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ili ako zelis, mozes splitter i razvuc kabel na drugi tv bez receivera, pratis osnovni paket analogno (40tak programa).
Razina korisnika 3
Bok Rista! Naći ćeš info ovdje - http://bit.ly/29LeOvY ;)
Ukratko, ako produžuješ ugovor, prvih 12 mj plaćaš 50% cijene za dodatni digitalni prijamnik.
Razina korisnika 6
Bedž +6
I ja bi rado drugi prijemnik kod sebe ali imam propusnost parice 9.5 Mbps i jedva prolazi jedan TV (uz 4 Mbps internet) :(

Nego, da li se dobivaju bas svi kanali na tom drugom prijemniku koji su aktivni na glavnom ukljucujuci i HBO ili postoji neka caka? Pitam jer znam da pojedini operateri ne pustaju premium pakete na drugom receiveru dok ostale standardne tematske da.
Razina korisnika 7
Bedž +3
@acer112 - "Na dodatnom digitalnom prijamniku korisnik će imati automatski aktivan Osnovni paket programa, a ukoliko u sklopu Vip TV usluge ima aktivan Prošireni paket programa, Tematske, Premium ili HD programske pakete, isti će biti dostupni na svim digitalnim prijamnicima. Korisnik ne plaća zasebne mjesečne naknade za programske pakete koji su aktivni na dodatnom digitalnom prijamniku."

Članak 9.
LINK
Razina korisnika 6
Bedž +6
Hvala gogsy, to je super onda. Još samo da je tehnički izvedivo dobiti taj drugi prijemnik...
Razina korisnika 7
Bedž +3
Nikad nisam vjerovao u propusnost i mjerenja dok se ne uvjerim sam u isto. Na t-com parici su rekli "ma ide ti do 20Mbps", može 2 Max-a, net, telefon (max vuče oko 4, znači 2 maxa su 😎 a ispostavilo se da niti jedan Max nije radio kako treba.
Razina korisnika 6
Bedž +6
Moja parica je bas u banani, sam sam mjerio i bilo je oko 10Mbps, toliko su mi rekli i u Vipu i HT-u. Ni sad ovo sto imam ne funkcionira najbolje (4Mbps + Vip Tv koji koristi jos cca 4Mbps).. malo malo zovem Vip jer internet ne radi, onda dolazi HT tehničar da "nešto sredi" na centrali pa to radi 2 mjeseca, pa opet u krug. Zvali su me i iz Vipa da bi bilo najbolje da sa 4 spuste brzinu na 2 Mbps ili da potpuno ugase Vip Tv - tada bi internet radio normalno. Naravno da takvo što ne dolazi u obzir.

Inače, kao što rekoh - kad bi to na parici bilo moguće definitivno bi uzeo onaj brži paket interneta, HD paket i drugi prijemnik... no trenutno o tome mogu samo sanjati. Kabel mi naravno nije dostupan.

Ja bih da mi radi barem jedan.vec mjesec dana gotovo sam bez tv-a ,a uzeo sam dva prijamnika kod vas nakon ukidanja max tv. Sramota.

Odgovori