Vip TV - Novi kanali

  • 10 January 2017
  • 159 odgovora
  • 20900 pregleda


Prikaži prvu objavu

Odgovora 159

Razina korisnika 6
Bedž +3
bez ugovorne obveze je 50 kn, a ako potpises na 24 mj. onda je 40 kn/mj.
Razina korisnika 4
Kakav je uopće ovaj doka TV kanal zna li itko
Razina korisnika 6
Bedž +3
za sada nema titlove
Razina korisnika 4
Ljudi Vam dolaze na druge sat platforme Vi ništa ne poduzimate, ili se čeka proljeće kada se probudite nakon zimskoga sna,??

Više HD programa se nalazi na fta programima sa tri satelita nego što vi nudite u osnovnom i proširenom paketu.

Kada ste zadnji puta puta malo i pregledali fta listu, na 520 i 521 hayat folk i hayat music ne rade ali nisu ni kodirani
pola programa ne radi, sigurno Vas to toliko i ne zanim.

SRAMOTA za cijelokupno stanje na Vip sat-u!
Razina korisnika 6
Bedž +3
Vjerojatno ce ti dati odgovor kako FTA kanali nisu u VIP ponudi i nisu odgovorni za bilo kakve promjene,
ova FTA lista koja je sada u Vip receiverima je zadnji puta azurirana prije godinu i pol do dvije godine
ima veliki broj kanala na koje kad prebacite je samo crna slika, nije slozeno i postoje "rupe" u rednim brojevima
Vip moze imati podrsku za FTA listu na dnevnoj bazi za svaku promjenu, ali ne znam zasto to nikome nije bitno ...
Gledam konkurentske platforme, na forumima slusaju glas korisnika i ubace programe ako postoji mogucnost, ali ovdje se nista ne desava, dobit ces odgovor koji sam napisao u prvoj recenici :(
Jedan od mojih prijedloga je bio i da se naprave tematski Omiljeni kanali (Filmski, Sportski, Glazbeni, Djecji ....), ali naravno nista i od toga
Snimanje na Kaon receiveru je sa zadnjim nadogradnjama ukinuto, dok recimo konkurencija sa slicnim receiverom ima mogucnost prikljucka HDD-a, a ne samo USB sticka kako smo nekad imali (bio bih i sa tim zadovoljan)
Jednostavno VIPsat moras prihvatiti kakav je ....
Razina korisnika 4
Dugo ga već imam pa sam i navikao na to sve, ali od prvog dana koliko ga imam do sada što se značajno promijenilo u korist nas skoro pa i ništa? Dok je većina imala promo HBO na par dana, mi nismo, naravno šamaranje u SZK jer nisu znali šta da nam odgovore i prebacivanje krivice na nekog tamo manje bitnoga!

Sva sreća pa Vip sat nije jedini na našem tržištu a ugovorom nisam vezan!
Razina korisnika 6
Bedž +3
Da sjecam se i toga, svi operateri u hr. su imali promo period osim Vipsat-a
Razina korisnika 5
@Kova_sb

Predlažem ti max tv IPTV, vrlo ugodno iznenađenje, sa novim receiverom bolja slika i zvuk nego na satelitu + hrpa drugih mogućnosti.

Ako ćeš ipak iz nekog razloga ostati na satelitskoj tada opet predlažem Max TV sat - razlike u kvaliteti slike i zvuka u odnosu na VIP Sat tv nema + FTA liste su ažurirane i možeš snimati programe itd....

Čini mi se da VIP sat tv nema budućnosti.
Razina korisnika 6
Bedž +3
@ KOVA_SB , ako nisi nasao mozes sa rucnom pretragom frekvencije:

11.304 H 30000 2/3 8PSK DVB-S2

znam da nije ovo rijesenje jer ima korisnika koji ne znaju sami ubacivati programe, a mislim da to i nije njihov posao nego VIP-aRazina korisnika 7
Bedž +3
@Dona - zašto misliš da bi VIP trebao angažirati feedhuntera za nešto što je trenutno neko vrijeme FTA na 24 ili nešto više sati ili dio drugog paketa kao gore navedeni programi koji su trenutno "clear"? Pa promjene u satelitskom svijetu, frekvencijama, rošade u programima i svašta nešta toga na dnevnoj bazi je teško popratit. Ažuriraju svoju VIPsat ponudu a ostalo tko je malo više vičniji, dodaje sam.

Da me ne shvatiš krivo, cijenim tvoj trud i znam čime se baviš ali raditi te izmjene na dnevnoj bazi je naporan i težak posao a da ne govorim kako bi onda izgledalo ažuriranje svako malo.

Za neke koji nisu upućeni šaljem link gdje mogu vidjeti što se dešava i što je free na dnevnoj bazi. Hrpetinu toga na dnevnoj bazi je teško i pročitat a kamoli napraviti "search"... ;)

Link
Razina korisnika 6
Bedž +3
Meni nije tesko, upravo slazem listu sa 7000-8000 programa, pa mi je ovo u vipu djecija igra ta 3 satelita. Ako to nitko nece azurirati onda neka izbace iz ponude i ostave samo iz vip ponude 90 kanala i problem rijesen

@GORLOCK je najbolji primjer, na pocetku VIPsat TV-a Vip je imao zadovoljnog i odusevljenog korisnika sa 2 prikljucka koji je na ovom forumu bio promotor vipsat TV-a i samo sve najbolje je uvijek govorio, a danas je na Max TV-u, zasto ?
Razina korisnika 7
Bedž +3
To i govorim, nije im cilj prodavati i ažurirati nešto što nije njihovo. Hayat Folk i Hayat Music koje si gore naveo su dio bosanskog Team:Media paketa i pitanje je koliko dugo će i da li će biti clear (ubačeni 21.9.2017). VIP ne mari za bosanski paket ili neke druge, on FTA navodi kao mogućnost. Po meni uopće glupo što ih navode kao programe.

A iz iskustva znam kako je imati listu od 2000 kanala za 4 satelita pa ako nije neki jači rec, blokanje, smrz, resetiranje liste... Mislim da bi tu bilo više problema sa receom nego što sad imaju. 7000-8000 programa na multifeedu sa 16 glava da ne pričam... svaka čast onome tko to sve stigne pogledat, taman i prešaltat programe... 😉
Razina korisnika 6
Bedž +3
i dalje ne vidim razlog zasto se ne moze azurirati lista, kako to onda rade konkurentske platforme ?
inace koristim motorizirani sistem na kojem pratim od 90 East do 61 West ukupno na 52 satelita pratim programe 🙂
Razina korisnika 7
Bedž +3
I stigneš popratiti 52 satelita? svaka čast... ;)

Pa sad... ne znam tko to redovito ažurira (nećemo o enigmama i CS-u)... svratih malo na max pa kaže:
Razina korisnika 6
Bedž +3
Recimo sta radi u listi program sa tockom ili Insight HD koji ne rade, u totalu odrzavaju listu FTA kanala, a kazem ti u vipu nista vec zadnjih godinu i polRazina korisnika 4
Koji je ovo dječiji kanal umisto ok Bambino ide srpska sinhronizacija
Razina korisnika 6
Bedž +3
Pikaboo, zamjena za OK Bambino, ista stvar u Total tv-u
Razina korisnika 4
Zašto srpska sinhronizacija
Razina korisnika 6
Bedž +6
Treba reći nekome u VIP-u da promijene audio kanal sa srpskog na hrvatski. Kanal je uredno lokaliziran na hrvatski no očito nitko u VIP-u ga nije poslušao i vidio da je audio krivo odabran. Treba im nekako skrenuti pažnju na to da promijene.
Razina korisnika 4
Zvao sam ih ali su mi ispričali neku priču da nije do njih
Razina korisnika 6
Bedž +6
Standarna brainless brojalica koju znaju napamet kad ih netko pita za lokalizaciju "lokalizacija je do distrubutera, Vip nema nikakve veze sa time". Treba nekome od moderatora ovdje skrenuti pažnju, znali su oni prosljeđivat to dalje na pravu adresu i sve bit brzo sređeno jer greška JEST do njih.

Taj kanal ima hrvatsku, srpsku, slovensku, makedonsku i albansku lokalizacuju i treba odabrati pravi audio kanal. Pošto je srpska prva na popisu ona dolazi po defaultu svima, no treba to promijeniti. Ali kako vidimo VIP još nije ni skužio da je došao neki novi kanal jer i dalje se zove OK Bambino pa nije ni čudno da ide krivi audio.
Razina korisnika 4
@Gorlock

T-com ne hvala, imao sam ih do prošle godine što se tiče interneta i nikada više, velika udaljenost od centrale naslušao sam se takvih bajki iz pozivnog centra da to nije moguće, al nemožeš njima objasniti neke stvari, sad imam Vip homebox, nemam problema osim jednog a to je da nema interneta ali to nije za ovu temu!

@Dona

Znam da mogu ručno, ali kad povuče i ostale kodirane kanale a muka mi je onda obrisati te kodirane kanale, mogli su i jednostavnije napraviti da označim kanale za brisanje i problem riješen, a ne cijelu listu označavati pa spremanje, (muka mi je zbog toga)
Razina korisnika 6
Bedž +3
Na Bnet-u ide hrvatski zvuk
Razina korisnika 6
Bedž +3
evo i screenshot

Razina korisnika 4
Na VIP sat i dalje srpska sinhronizacija kako je VIP brz tribati će miseci da pribace na hr

Odgovori