Riješeno

Vip satelit

  • 16 December 2016
  • 5 odgovora
  • 2226 pregleda

Zanima me zasto nemam national geo i animal planet i jos neke programe??
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 16 December 2016, 13:21

Pogledaj original

Odgovora 5

Razina korisnika 7
Bedž +3
Ako si prije imao navedene, probaj ponovo pokrenuti pretraživanje programa. Ukoliko niti to ne pomogne, može biti 100 razloga, morat ćeš zvati SZK i tehničara (vjetar malo pomaknuo antenu pa navedene hvata rubno, provjeriti spojeve na lnb-u, receiveru, nije isključeno da lnb radi probleme na pojedinim frekvencijama itd...)... ako nakon pretraživanja ne nađe ništa, prvo na što sumnjam je da su vremenske neprilike učinile svoje.
Razina korisnika 1
A mene zanima zašto svi osim Vipa imaju History ch. u osnovnom paketu. 😃
Razina korisnika 4
A mene zanima zašto svi osim Vipa imaju History ch. u osnovnom paketu. :D

Pretpostavio bi da svaki operater stavlja u Osnovni Paket ono što smatra da će ljudima biti zanimljivo, a sad ako se to razlikuje to zavisi od operatera do operatera.
Razina korisnika 1
Vip ima masu loših procjena onoga što misle da je ljudima zanimljivo u osnovnom. 🙂 I stalno se obećava reorganizacija osnovnog i dodatnih paketa i ništa, a konkurencija radi gotovo svakodnevno poboljšanja. Pa onda ne preostaje ništa drugo nego čekati da ti istekne ugovor i prebaciti se drugdje.
Razina korisnika 4
Bravo Goran prvi pametan odgovor na ovom forumu.Daješ prijedlog za neki novi kanal uredno zaprime zahvale na prijedlogu ali ništa od toga u ovom slučaju mislim na kanal nickjunior svi ga operateri imaju osim VIP sat da ne govorim o barem desetak kanala što tiltovanih što sinhroniziranim.Dokle će VIP ovako

Odgovori