Vip NOW

  • 16 September 2018
  • 2 odgovora
  • 573 pregleda

Razina korisnika 3
  • Probio led s 1 postom
  • 22 odgovora
Zanima me da li tko zna odgovorit jel ova nova usluga VIP NOW (osnovni + Planet sport) nama korisnicima koji imamo VIP mobilni broj na bonove isto u ovom popustu 1 mjesec 0kn a drugih 23mjeseca 30kn(10kn promocija manje) + 45kn Planet Sport i dokad ta akcija traje?
Znači ako je 75kn na mjesec što stvarno nije puno i ako je tome tako meni koji sam na MAXTV na ovaj način bi lakše pokrio UEFA Ligu Prvaka.
I dali to znači da bi mogao isto gledat i preko velikog TV samo spojim računalo sa HDMI kablom na veći TV i tako gledam Ligu prvaka ali ipak zanima me kakva je kvaliteta tih kanala u VIP NOW uslugi jel to več neko ima i jel isprobao pa da malo podjeli ovdje sa nama jel to ide u HD ili FHD rezoluciji ako nije FHD jel ti Planet Sport kanali u HD rezoluciji preko ove VIP NOW usluge isto dobro izgledaju ne velikom TV?
Smatram da i ova streaming opcija isto nije loša ali zanima me ako slučajno nemam kuna trenutno u mobitelu za automatsko produženje moje mobilne tarife na bonove i VIP NOW usluge hoće li mi VIP NOW bit trajno isključen odmah ili ima onaj neki rok ako ja u međuvremenu nadoplatim dovoljno KN na račun da će se to automatski sve opet reaktivirat i produžit?
Eto ako tko zna malo pojasnit nama koji nismo dovoljno upučeni u ovu VIP NOW uslugu nek se slobodno uključi u rasparavu 😃

Odgovora 2

Razina korisnika 6
Bedž +6
Ja imam Planet Sport HD preko Vip tv za van, iako piše HD - daleko je to od HD kvalitete. Za razliku od recimo Max Tv To Go gdje su HD kanali ipak osjetno kvalitetniji...
Razina korisnika 3
Hvala ti na odgovoru i tvom iskustvu iz prve ruke. Ma nisam još uzeo nit namjeravam dok još to dobro neispitam a dotad ću se već snač na neke druge načine kao šta sam i prije.
Ali kad bi to bili u kvalitetnoj rezoluciji kanali Planet Sport za veći TV nebi se puno dvoumio al dosta sam oprezan sa VIP-om.

Odgovori