Viasat Nature u osnovnom paketu Vip sat tv
Eto dragi moji Vipovci, nadam se da ćete ubaciti ovaj sjajan program u osnovni paket. 🙂
Dona, dosta je filmskih u osnovnom. 😃 Ako oni sami izražavaju želju da se nađu u ponudi Vipa, ne znam zašto se ne bi ubacio Viasat nature. Imao sam ga i na max tv i na digiju u osnovnim paketima. Gogsy, nije teško ugoditi programskim paketima, samo treba biti racionalan i vidjeti što konkurencija nudi, Vip ima najgore organizirane programske pakete od svih. I ako se nikad neće ništa mijenjati i ako sve treba uvijek biti kako je onda u vražju mater.
Korisnici VIPsat TV-a mogu isto gledati formulu na njemackom RTL-u, ali u SD rezoluciji i njemacki komentatori ...
Nogomet na Arenama, telijanska, francuska liga, nista posebno, bolji je izbor liga i sportova je na Sport Klub kanalima u VIP-u jedino da je slika u HD rezoluciji
Mislim da je vrijeme za temu MaxSat vs Vip Sat, otvori @dona, pridružit ću se 😃
VIP gubi 😃
Svatko bi nešto, teško je programskim paketima ugodit svakom. Ako želim gledat MaxTV prvu HNL, zasigurno neću uzeti VIP jer je HNL eksluziva Arenasporta i Maxa. Uzmite u obzir da je teško zadovoljit svakom korisniku. Lakše je uzet providera koji ima vama zanimljiviji paket programa (uz omjer cijene) nego zahtjevati promjenu postojećih paketa. A teme bi moglo biti na stotine, ja bih ovo, ja bih ono... 😉
program kao Animal Planet, ja bi osobno volio vise neki filmski, ali sva novost je dobrodosla
Ja sam to rijesio imam VIPsat TV i MaxTV sat, Max tv jedini razlog je Formula 1
Korisnici VIPsat TV-a mogu isto gledati formulu na njemackom RTL-u, ali u SD rezoluciji i njemacki komentatori ...
Nogomet na Arenama, telijanska, francuska liga, nista posebno, bolji je izbor liga i sportova je na Sport Klub kanalima u VIP-u jedino da je slika u HD rezoluciji
Inace za ljubitelje zivotinja Animal Planet HD verija na receiveru Kaon ne rade titlovi, a na modulu sa karticom rade
Razina korisnika 2
Pošto je animal planet izbačen, viasat nature bi sad bio dobra zamjena. Svim drugima je u osnovnom paketu, pa ne vidim neke realne prepreke da ne bude i u vipu.
Razina korisnika 2
Edit: možete ga staviti i u prošireni, samo dajte Viasat nature!!! 😃
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko Facebookaili
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.