Riješeno

Una TV - zašto nema na A1 tv?

  • 22 December 2021
  • 9 odgovora
  • 2200 pregleda

Razina korisnika 2
Bedž +1
  • Forum savjetnik početnik
  • 43 odgovora

Od 21. prosinca započeo je rad UNA TV, regionalne tv kuće koja između ostalog ima i Ivanu Paradžiković i brojna poznata tv imena, kao i dobre serije odnosno kvalitetan sadržaj.

Međutim A1 nema u ponudi taj tv kanal, kao ni N1 i brojne druge kvalitetne tv kanale. 

Zašto nemamo i koji je sada izgovor zašto nemamo Una TV na popisu kanala?

N1 vam je čak nudio i bez naknade tv prava pa ni njih nemamo, a što je s ovim kanalom?

 

 

icon

Najbolji odgovor od A1_Antonija 28 December 2021, 15:46

Pogledaj original

Komentiranje je onemogućeno za ovu temu.

Odgovora 9

Razina korisnika 6
Bedž +6

Kaj se mene tiče, Una tv može ostati zauvijek u 1.fazi gledanja, tj.preko posebne smart tv aplikacije kreirane za smart televizore, kako su i sami rekli- ne žele ovisiti o emitiranju preko ijednog operatera, pa ih zato i nema trenutno u ponudi ijednog operatera, a ne samo A1.

Uopće me ne interesira ni Beograd, ni Crna Gora, ni Sarajevo, gdje su im studiji, (,a jedan im je i u Zagrebu),tj.verzija bivše šugojugoslavenske televizije može, kaj se mene tiče, ostati zauvijek izvan A1 ponude. I vjerujem da nisam jedina koja tako misli. 🤣😛

 

"Program naše medijske kuće, unatoč dozvolama za emitiranje i najavljenog programskog sadržaja, nije uvršten u ponudu nijednog kabelskog distributera u Hrvatskoj. Kako je naš strateški cilj orijentiran tehnologijama posljednje generacije, emitiranje programa nije uvjetovano samovoljom operatera, pa nam ove prepreke ne predstavljaju iznenađenje. Shvatit ćemo ih kao izazov i dodatni poticaj da u potpunosti osvojimo milijunsko gledateljstvo. Kvaliteta, relevantnost, punokrvno istraživačko novinarstvo, šarolikost programskih sadržaja i najviši produkcijski standardi – to je Una. Televizija koju ćete gledati bez treptanja!' poručili su iz menadžmenta Una televizije"…

 

Nije to "samovolja" operatera. Ljudi, pogotovo Hrvati se još živo sjećaju događaja unatrag 30 godina na ovim prostorima, i svako prisilno povezivanje ih iritira. Pa je zato i N1 nestao iz ponude. I neka je.

 

Ha, da "punokrvno istraživačko novinarstvo"!! Malo morgen, od jugonostalgičara i propagatora neke "nove šugojugoslavije"

 

Ako i uđe u ponudu A1, ja bum ga debelo zaobilazila,tj.stavila na ignore listu, kao i sve regionalne televizije istočno od Vukovara koji su sad u ponudi 🤣. Nema šanse da Una tv uđe u moj prostor 😋

Nemogu vjerovati da netko želi i gledati takve programe tzv. region televizije. Očito se brzo zaboravljaju 90-te godine i čija je to televizija, nadam se da nikada ni neće biti prikazivana u Hrvatskoj. A nesmijem ni napisati što mislim ( vjerojatno bih bio blokiran) o onima koji su otišli raditi na tu tv. Ja osobno nebih da mi daju bilo što. Tko zna možda zaplešu Žikino kolo na dočeku nove godine.

@nickno Hm.. Glava bi mi eksplodirala kada bih razmišljao na isti način :p 

Tribao bih se odreći: Nove TV, Doma Tv, N1, Sport Kluba, Arena Sporta i Telemacha, jer vlasnici su istočno od Vukovara :) :) 

 

 

 

 

 

Razina korisnika 6
Bedž +6

@tagtority , uopće se ne zamaram s time koje programe A1 nudi ili ne nudi, valjda imam pravo reći kaj mislim, a između ostalog sam i napisala da sve te regionalne programe ignoriram, između ostalog i Novu Tv, Doma ni ne znam gdi je, sportske kanale uopće ne pratim, a Telemach-pa ni dok je tele bio nije mi bio po volji, ja sam do sad bila korisnik samo dvije mreže- nekadašnjeg Croneta, dakle još nije bio T-mobile i Vipneta od gprs mreže pa sve do sada 🤣. Ja sam ti živi spomenik razvoja mobilnog A1 interneta 😛, od glupih mobitela pa do današnjih pametnjakovića 

Razina korisnika 2
Bedž +1

Ne znam koliko je kanal kvalitetan, ali htio bi ga gledati, makar radi Ivane Paradžiković da vidim kakva je to nova emisija. 

A1 ima puno “jeftinih” kanala od onih samo sa turbo folk glazbom, vjerski kanali, Sabor tv, razne gluposti, pa ne vidim razlog zašto se ne bi mogao i ovaj uvesti. Tko želi neka gleda ali sada nemamo ni mogućnost. A ne čini mi se da Una TV traži neke velike ili ikakve novce.

Razina korisnika 7
Bedž +4

Evo tu možeš gledati https://www.una.world/hr/channel/3

Razina korisnika 4
Bedž +1

@nickno Hm.. Glava bi mi eksplodirala kada bih razmišljao na isti način :p 

Tribao bih se odreći: Nove TV, Doma Tv, N1, Sport Kluba, Arena Sporta i Telemacha, jer vlasnici su istočno od Vukovara 🙂 :) 

 

Meni iz Vukovara osobno ne smetaju vlasnici TV kanala istočno od Vukovara, ali vlasnik ovog kanala je ipak nešto drugo.

Razina korisnika 6
Bedž +6

@nickno Hm.. Glava bi mi eksplodirala kada bih razmišljao na isti način :p 

Tribao bih se odreći: Nove TV, Doma Tv, N1, Sport Kluba, Arena Sporta i Telemacha, jer vlasnici su istočno od Vukovara 🙂 :) 

 

Meni iz Vukovara osobno ne smetaju vlasnici TV kanala istočno od Vukovara, ali vlasnik ovog kanala je ipak nešto drugo.

 

Đizs, nakon kaj si ovo napisal išla sam vidjeti tko je vlasnik. A1, NE ŽELIM  nikakvu Dodikovu televiziju uopće u ponudi A1. A ti, Ivana Paradžiković, prodana si duša i srami se. Puj.

Bok @ag008naše programske sheme često nadopunjuju s novim programima te pratimo želje naših korisnika. Sve novosti bit će objavljene na našim stranicama: www.a1.hr.