TV digitalni prijemnik

  • 21 March 2017
  • 16 odgovora
  • 8664 pregleda

  • Aktivni forumaš početnik
  • 18 odgovora
Moze pomoc 1.3.ove godine uzeo Vip Trio paket 205,(dabi prvi dan dobio neispravan TV digitalni prijemnik,dobio za 3 dana novi ovaj danas se danas ugasio tehnicari vele da kod njih sve sljaka, TV digitalni prijemnik ne salje sliku na TV.

Odgovora 16

Bok!

Ako ne svijetle lampice potrebno je napraviti zamjenu uređaja. Jesi li provjerio strujni adaptar, da se nije kabel izvukao iz utora? Zamjenu je moguće dogovoriti pozivom Službi za korisnike.
Sve je probano sa sluzbom sam razgovarao u 16 h,danas da ce me nazvat za 15 min. Svijetli samo zelena i ne reagira na daljinski nemogu ga ugasit,i neda sliku.(dali imate druge prijemnike a ne Kaon VM 1200).
OK, daljnje provjere ćeš riješiti sa tehničkom podrškom.

Danijel
Do danas nisu nista resili kome se mogu obratit pismenim putom.
Bok,
možeš pisati, ali je uvijek brže telefonom.
Što znači da nisu riješili? Jesu li ti poslali novi prijemnik? Njemu treba par dana da dođe do tvoje adrese.
Rijeseno dolazi zamjenski TV prijemnik,jeli imate kakov drugi prijemnik osim ovog Kaon VM 1200.
Trenutno je samo Kaon u ponudi.
Posto sam ja u Jastrebarskom imam osjecaj da je slab.
Vip imam pitanje u petak dobio TV prijemnik da bi vi sa subote na nedjelje imali problema signala itd,ovako da objasnim (imao sam sliku a za informaciju o bilo kakvoj emisiji nisam dobio info,)dabi u pola noci zacrnio se ekran i pisalo nema sadrzaja,danas upalim tv a ono nista ekran plav.zovem vip oni zacudjeni a meni kosa u zraku,ljut frustriran,radi svega toga (molim objasnjenje u vezi TV prijemnika i vezi vasek TVmaks kolko vasi tv prijemnici imaju snage primat signal za tv posto sam ja 35 km.od Zagreba,jel nije bit za mene kolko za djecu,tko ima djecu znace sto znaci ovo pitanje.Jel ja neznam sto uradit dalje Unaprijed se zahvaljujem.
Bok @Igor123,

poteškoće su bile noćas. Potreban je strujni reset digitalnog prijemnika (gasi/pali) i bude sve OK.

Inače tvoja udaljenost od Zagreba nema ulogu, nego udaljenost od centrale koja je u Jastrebarskom. Kvaliteta parice ovisi o tvojoj adresi, tj. lokaciji u odnosu na telefonsku centralu.
Pali i gasio vec me prsti zaboljelo a sto se tice centrale ja sam u strogom centru Jastrebarskog,a gledanja TV ako sam ga gledao 2 tjedna.
Ako i dalje nešto ne radi, zovi službu za korisnike.
Dobar dan danas sam razgovarao sa tehnicarom za TV prijemnik, nista nije im jasno izaci ce tehnicar van pa cemo vidjet,ako se ustanovi da iz bilio kakvok razloga ne mogu imat TV prijemnik dali ima kakvi mogucnosti u ovu cijenu satelitski Tv prijemnik,ako imate.
Razina korisnika 4
Bok @Igor123. Ukoliko ne budeš mogao imati TV, probat ćemo naći rješenje koje će ti odgovarati 🙂 Molim te za strpljenje dok kolege ne provjere o čemu se radi.
Zahvaljujem se. Strpit: cemo se valjda je neka sitnica.:$
Bio tehnicar slozio mi prijemnik i reko da ulazak skar kabla u TV,mi nesto ne stima.Nezna kolko bude to sljakalo,Pitao me zasto nisam uzeo vas TV,ja sam mu reko da smo obavljali sve telefonski niko mi nije ponudio jeli jos mogu uzet TV i kome da se javim .

Odgovori