Riješeno

Spajanje routera i TVa

  • 31 January 2022
  • 3 odgovora
  • 1050 pregleda

Ja se prebacujem na A1 i uskoro ce stici router i sva oprema, jel ikako moguće spojiti drugi TV koji je kat niže bez korištenja žica ili unosom drugog pomoćnog routera ili nešto slično bez plaćanja dva računa

icon

Najbolji odgovor od Tromy 31 January 2022, 11:20

Pogledaj original

Odgovora 3

Razina korisnika 5
Bedž +2

Koliko znam od rutera od TVboxa mora ići kabel i to direktno bez switcha. Dodatno se plaća i drugi TV.

 

Ali, da li dobijete ExploreTV GO uz aktivaciju usluge? Ako da onda postoji dobra fora kako na drugom TVu gledati A1 programe (nešto ih je manje). Potreban je samo dobar wifi signal, mobitel na koji se intalira XploreTV i da TV podržava Chromecast ili čak može biti stariji TV (s HDMI ulazom) pa se kupi Chromecast, cca 300kn i vozi Miško.

 

Ima par tema tu na forumu u vezi XploreTV i Chromecasta jer nije radilo ali sada radi i da naravno app može biti na nekoliko mobitela/tableta ali samo jedan može biti trenutno aktivan.

Razina korisnika 4
Bedž

Čovjek nije ni napisao koje će usluge koristi, nego samo zatražio savjet kod spajanja drugog TV-a s routerom bez kabela. Moguće je, uz WiFi repeater/extender.

Razina korisnika 5
Bedž +2

@Ord istina, ja sam ga shvatio da bi IPTV na 2 TVa, nije mi palo na pamet obično spajanje.

 

A wifi po meni puno bolje mesh nego repeteri/extenderi, imao ih i uvijek neki problem a odkad sam stavio mesh s 3 baze super zadovoljan.

Odgovori