Jel moguce da nemate i da nece dolaziti u SPORT KLUB U HD-u? Total tv ima sk u HD-u vi nemate. “Najbolja mreža”. Sramota
Najbolji odgovor od A1_Darka
Pogledaj original
Jel moguce da nemate i da nece dolaziti u SPORT KLUB U HD-u? Total tv ima sk u HD-u vi nemate. “Najbolja mreža”. Sramota
Najbolji odgovor od A1_Darka
Pogledaj originalPolitika Uprave A1 je da ne ulaže u nove usluge i da iritira korisnike tim stavom.
E-sim, CAM+, SAT programi,...nama je to nevjerojatno, ali uživaju provocirati lošom neprofosionalnom korisničkom službom, ne educiranim terenskim prodavačima i šlagom na tortu HOMEBOX-om.
Pozdrav Aldin993,
žao mi je zbog tvojeg nezadovoljstva.
U ovom trenutku nemamo SK programe u HD-u na satelitskoj usluzi, ne ne bih mogla reći da neće dolaziti.
Nećete imati jer ste škrti platiti da vam puste signal,a imate najvise korisnika u Hr. SD SIGNAL BOŽE DRAGI, 4k i 8k dolazi vi nemate ni HD kamoli FULL HD.
Pametuješ bezveze, trio paket ima isto tako TV paket za tvoju informaciju.
Ponuda se 28 mjeseci nije pomaknula.
Znam da nije jer imam 6 usluga kod vas i znam tocno sto imate. Parica/kabel/optika je nemoguca jer vrti 3 mbps na ovom podrucju ZAGREBA,a za digitalnu tv treba imati najmanje 5 mbps,za ostalo da ne pricam. Nebi bili na ovoj temi da je to dostupno,tako da razmislio sam odavno o tome. Jednostavno mozete imati ali ne želite jer vas nije briga toliko za SAT TV.
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.