Riješeno

Puca zvuk

  • 1 May 2021
  • 7 odgovora
  • 417 pregleda

Pozdrav, 

Jučer mi je spojen A1 i danas gledam TV i kužim da mi svakih ca. 30 sekundi pukne zvuk. Znači ne na dugo, na trenutak se kuži da je pukao. Stvarno iritantno. Sva sreća da stignem otkazat još uslugu.. 

icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 1 May 2021, 17:08

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 7
Bedž +3

Unutar dana došao do zaključka da ne valja... Jesi štogod probao? Zamijenit kabel? Gurnut HDMi u drugi utor tv-a? Ako imaš uslugu preko parice, možda je net spor jer te ht sabotira i nemaš brzinu za iptv?  Jesi nazvao SZK i probao riješiti s njima? Postoji hrpa toga što si mogao, a možda jesi ili nisi... Najlakše je pljuvat... ;)

4 godine sam imao tcom i radio je savršeno tako da je i utor i hdmi kabel ispravan. Kakva parica, imam 200 mbit brzinu. Ovo da nemam brzinu za iptv ne kužim, ali imam uz A1 i iptv i on radi bez ikakvog pucanja. Imaš još kakav pametan komentar? 

Razina korisnika 7
Bedž +3

Evo sad si naveo ono što u uvodnom postu nisi, dakle nisi na parici. Probaj se s korisničkim podacima prijavit u MojA1 (web ili aplikaciju) i pokreni digitalnog tehničara pa nek ti sustav provjeri tv uslugu (brža opcija nego zvati korisničku). Po potrebi ako se ne otkloni, restiraš sam liniju preko njega, za početak.

A probat ću u svakom slučaju vidit s njima.. 

Razina korisnika 7
Bedž +3

Kažem, najbolje probaš ovako sam, za prvu ruku. Ako tehničar kaže da sve ok radi, stisneš da i dalje ne radi i resetirat će ti prijemnik i liniju (to je da se poštediš govornog automata i biranja) i to je prvo što ti oni naprave kad zoveš. Usluga koju plaćaš mora radit, pogotovo kabel ili optika. Nemoj predugo čekati, inzistiraj dok još možeš vratiti ako baš bude problema ali vjerujem da će sve biti ok. ;) Ja nedavno roditeljima uvodio i bio je problem sa Mozaik-om i spajanjem tv usluge ali sad je sve ok, valjda kad se posloži. Inače, od prvog dana na A1 i uvijek sve ok, dok HT samo neugodna iskustva. :/

Probao sam se ulogirati u Moj A1 ali kaže da sam podatke dobio u pismu dobrodošlice a to pismo nisam dobio.. Ipak ću morat zvat.. 

Razina korisnika 7
Bedž +3

Mislim da tehničar ostavi među papirima prilikom instalacije, možeš ih onda i pitati da ti kažu za ubuduće. S istim podacima imaš pravo na bespla exploretv (bar je tako bilo kad sam ja uzimao).

Odgovori