Riješeno

Prosireni paket

  • 16 January 2019
  • 7 odgovora
  • 3020 pregleda

Da li netko zna zašto je različiti paket “proširenog” paket programa na digitalnoj tv i satelitskoj tv?

Cijena je ista, no u ponudi za sat tv nedostaju mnogi programi, među ostalim oni koji su mi interesantni poput svi SK programi u HD rezoluciji?
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 16 January 2019, 21:39

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 7
Bedž +3
Ako misliš na manji broj programa, to je zbog kapaciteta zakupljenih transpondera na satelitu.
Hvala na odgovoru.

Ne kuzim bas tematiku, ali ako je radi zakupljenosti problem, da li je moguće raditi odabir unutar samog paketa? Tipa izbacim cinestar programe koji su unutar paketa i zamijenim ih sa SK programima?
Razina korisnika 7
Bedž +3
Nisi me baš shvatio, paketi su takvi kakve su kreirali i samo takve cjelovite pakete možeš aktivirati. Što se zakupa transpondera tiče ako se ne varam a1 je dosad imao 3 transpondera na satelitu eutelsat 16 istočno i ta 3 transponder (bubam sad napamet) imaju kapacitet prijenosa 60 programa u standard rezoluciji. Ako transponder nakrcaju sa programima u HD rezoluciji, ne stane više 60 kanala nego manje. To je vjerojatno odgovor na tvoje pitanje zašto na a1 sat nema SK 4, 5, 6 i drugih koje na kablovskoj ima. I naravno, zašto neki koji su na kablovskoj u HD-u na satelitu nisu.

Imam isti problem tako da mi nije jasno zasto nema sk kanala..a uzeo sam prosireni paket samo zbog njih

 

Razina korisnika 7
Bedž +3

@Adam.srdarevic - prošireni paket preko satelita nije isti kao za digitalnu tv.

 

 

Pa dobro ako je tako..zasto mi to onda nisu rekli kad sam uzimao prosireni paket...ako odes na njihovu a1 stranicu i pogledas programe u prosirenom paketu i odgovaraju ti.ii ti uzmes taj paket  i onda najedanput nema pola programa....to moraju naglasit da nisu isti digitalni i  satelitska..a nd zajebat ljude ovak

Razina korisnika 7
Bedž +3

Sve piše samo nisi dobro gledao. Ako uguglaš a1 satelitska televizija i izbaci slijedeće:

 

https://www.a1.hr/privatni/televizija/satelitska-televizija?gclid=EAIaIQobChMIq6y57o6a5gIVyMmyCh1nugTLEAAYASAAEgKHivD_BwE

Odgovori