Riješeno

Prijamnici

  • 17 September 2022
  • 4 odgovora
  • 143 pregleda

Kako to da je A1 s prijamnika maknuo comedy central?

icon

Najbolji odgovor od acer112 20 September 2022, 12:36

Pogledaj original

Odgovora 4

@Poljak142 molim te da nam OVDJE pošalješ svoje podatke pa ćemo izvršiti detaljniju provjeru u vezi tvoje usluge. 

Razina korisnika 6
Bedž +6

Jao te vaše provjere i analize kad je potrebno i nije potrebno. Nije mi jasno čemu to stalno radite na forumu koji po samoj definiciji postojanja mora biti otvorenog tipa, tj. da se problemi rješavaju otvoreno ispred svih kako bi možda odgovor mogao pomoći i nekome drugom na forumu. Na stotine tema na forumu završavaju nekim misterioznim provjerama gdje je odgovor toliko jednostavan i nema veze sa korisnikom.

Tako i ovdje, odgovor ne može biti banalniji - Comedy Central je 2020. ugašen u Hrvatskoj i više ne postoji, tada ga je i A1 maknuo iz ponude i zato ga pokretač teme ne može više gledati. Simple as that. Baš me zanima što ste vi utvrdili svojim analizama na njegovoj liniji.

Razina korisnika 1
Bedž +1

@acer112 u pravu si, i slažem se da u ovom slučaju zaista nije bila potrebna individualna provjera 🙈 @Poljak142 ako ti se taj program i dalje prikazuje na prijemniku, pokušaj napraviti ponovno pretraživanje programa. U slučaju da i to ne pomogne, onda nam se svakako javi s podacima u inbox kako bismo provjerili s našim tehničarima. 

Comedy kanal je bio program koji sam gledao svaku večer jer sam pratio South Park. I to ste mi ukinuli. Kao i još neke programe. Koja je zamjena za ovaj program? Uglavnom sve što gledam od programi vi mi ugasite. N1 i Klasik TV i CCE i tako dalje…..Planet Earth…...

Odgovori