Riješeno

Preuzimanje terminalne opreme

  • 2 November 2017
  • 6 odgovora
  • 1069 pregleda

Postovanje. Zanima me ima li tko iskustva ili kakvu infotmaciji o tome koliko iznosi vremenski rok da vip preuzme terminalnu opremu nakon raskida ugovora? Naime, ugovor je raskinut prije 20 dana, stigao mi je sms da opremu pripremim za preuzimanje, ali nitko se ne javlja niti po istu dolazi. Bojim se da ne platim neke penale ili racune za uslugu koju ne koristim. Hvala na svakoj pomoci
icon

Najbolji odgovor od A1_Ivana 2 November 2017, 14:57

Pogledaj original

Odgovora 6

Razina korisnika 3
Bok Dražene! Rok i je 20 dana nakon izvršenog raskida. Ako je stigao SMS, ne brini. Kontaktirat će te dostavljačka služba vezano uz preuzimanje. Ako je u pitanju skidanje antene, onda će ti doći tehničar, uz najavu.
Hvala 🙂
20 dana? Ja sam bio pretplatnik DIGI-a. Preuzimanjem od strane VIP-a zatražio sam ugovor. No prije isporuke opreme saznao sam da je VIP izbacio Mezzo iz ponude i odlučio odustati. Rečeno mi je da je oprema već kod vašeg poslovnog partnera, te da će mi je on isporučiti pa da nakon toga zatražim raskid ugovora (kao on ne može ne isporučiti opremu). Ja sam zatražio raskid, opremu nisam montirao ni aktivirao, i rečeno mi je da će mi se netko javiti za preuzimanje. To je bilo krajem 2013.!!!! Povremeno (no sve rjeđe) ja bih kontaktirao službu za korisnike, no ništa. Na kraju sam platio sam skidanje antene i sada je na tavanu, a prijemnik u ormaru. Ništa ne plačam, ali imam malo zauzeće prostora. (Da naplatim ležarinu VIP-u?).
Broj ugovora je 6119328. Možda će pismeni kontakt uspješniji.

Srdačan pozdrav

Damir
Razina korisnika 4
Bok @Sokac
Pošalji nam podatke vlasnika usluge OVDJE pa ćemo vidjeti o čemu se radi. Ovo mi je dosta čudna situacija, pa bih voljela da provjerimo i nađemo rješenje.
Razina korisnika 6
Bedž +3
Broj ugovora koji si naveo je od Digi tv-a, pretpostavljam, a receiver sivi Humax ?
Razina korisnika 4
S obzirom da je ugovor od Vip sat-a raskinut u Veljači, i nakon 3mj po opremu nitko nije dolazio niti poslao obavjest da se ista mora vratiti na XY adresu, neki dan primam račun od 800kn, što ista oprema nije vraćena!

Isti trenutak sam nazvao SZK i rekli da pošaljem tu istu opremu, i da potvrdu o slanju pošaljem njima u Vip da se račun stornira!

Stoga vodite računa da vratite opremu da kasnije ne bude veselo!

Odgovori