Popisi programa - zbrka
Dakle, postoji prilična neusklađenost naziva linkova, naziva datoteka i naslova datoteka. Točnost sadržaja još nisam provjerio...
na adresi
nema mojeg paketa
isto tako me zanima tko odlučuje o programima u kojem su paketima? Pa tako konkretno pitanje glasi
RTV Banovina iz Gline je prije bila u filmskom paketu pa me zanima razlog? S obzirom da je to lokalna TV stanica iz Gline koja nema kvalitetan programski sadržaj nego samo muziku iz studija. Pa se pitam po kojoj osnovi je dodana u Filmski paket?
O paketima bi se moglo pisati do jutra. Ako korisnik ima paket svih lokanih TV stanica u Hrvatskoj zašto nema Banovinu i Velebit TV? Po čenu se one posebne?
Hvala
zanima me zašto na pola HD kanala ima u traci oznaka HD (Dorcel,HRT,MyZen,Luxe,AlJazeera balkan,narodni,PlanetSport,SK,dokutv,kino tv…...), a na ostalih pola HD tv kanala (brazzers, rk, babes, trend tv, Planet Earth, Extra tv, N1, Trace, travel xp, docu box, epic drama, woman. dr.fit…...) nema oznake HD u donjoj traci prilikom prebacivanja kanala?

ali O kanal nije u HD-u, a piše da je HD
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko FacebookaEnter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.