Popisi programa - zbrka

  • 1 May 2019
  • 8 odgovora
  • 775 pregleda

  • Probio led s 1 postom
  • 1 odgovor
Tek sam nedavno postavio Kaon1200 te poželio neke dodatne TV pakete, uz osnovni. Pa sam prvo išao na A1 web, pa na forum, tražeći tablicu gdje bi bili popisani svi programi, a u kolonama bi vidio kojem sve paketu pripadaju, jer neki su u par paketa. Takvog oblika tablice nema. Postoje PDF-ovi sa popisima, a tu je na djelu aljkavost A1 i zbrka oko datuma, naslova, itd.... Npr. na webu su za CATV linkovi na PDF-ove, a linkovi se zovu "do 18.9.2017." i "od 18.9.2017." Član foruma (aktivan i vrlo koristan) gogsy1975 dao je linkove na te PDF-ove, a linkove je nazvao "do 18.9.2018." i "od 18.9.2018." što mi se čini ispravnijim. Zašto? Pa mislim da PlanetSport paketi nisu postojali prije rujna 2017. (ili se varam?) a oni su na A1 službenoj listi s linkom "do 18.9.2017." Dalje, kada se skidaju ti PDF-ovi oni u nazivu imaju datum 1.4.2019.!? Što je sad to? OK, možda je to datum kada su u administraciji napravljeni. Ali kada se uđe u bilo koji PDF nigdje u naslovu (iznad tablice) ne piše za koje razdoblje vrijedi, ili kada je tablica nastala (dakle 1.4.2019.) pa ako se isprinta nekoliko tih tablica i pomiješa, pojma nemaš o čemu se radi, osim ako si sam odmah po printanju rukom dopisao što treba. Zašto to A1 nije napravio?
Dakle, postoji prilična neusklađenost naziva linkova, naziva datoteka i naslova datoteka. Točnost sadržaja još nisam provjerio...

Odgovora 8

Razina korisnika 2
Bedž +3
Pozdrav Markz, žao mi je radi tvog nezadovoljstva. Na linku: https://bit.ly/2zKQbir je popis svih programa. Izabereš infrastrukturu preko koje imaš uslugu, paket koji te zanima i dobi ćeš popis programa koje taj paket sadrži. Ispod se nalaze tablice jer neki korisnici koriste stare paketa, pa da i oni imaju popis programa.
Hvala. Zanima me kada je uveden paket PlanetSport?
Razina korisnika 2
Bedž +2
PlanetSport paket nam je ušao u ponudu 4.6. prošle godine.

na adresi

 

https://bit.ly/2zKQbir

 

nema mojeg paketa

 

isto tako me zanima tko odlučuje o programima u kojem su paketima? Pa tako konkretno pitanje glasi

 

RTV Banovina iz Gline je prije bila u filmskom paketu pa me zanima razlog? S obzirom da je to lokalna TV stanica iz Gline koja nema kvalitetan programski sadržaj nego samo muziku iz studija. Pa se pitam po kojoj osnovi je dodana u Filmski paket? 

 

O paketima bi se moglo pisati do jutra. Ako korisnik ima paket svih lokanih TV stanica u Hrvatskoj zašto nema Banovinu i  Velebit TV? Po čenu se one posebne?

 

Hvala

zanima me zašto na pola HD kanala ima u traci oznaka HD (Dorcel,HRT,MyZen,Luxe,AlJazeera balkan,narodni,PlanetSport,SK,dokutv,kino tv…...), a na ostalih pola HD tv kanala (brazzers, rk, babes, trend tv, Planet Earth, Extra tv, N1, Trace, travel xp, docu box, epic drama, woman. dr.fit…...) nema oznake HD u donjoj traci prilikom prebacivanja kanala?

Bedž +3

@A1 korisnik pozdrav, nazive kanala definiraju vlasnici kanala tako da se u info traci ispisuju službeni naziv koji dobijemo od vlasnika.  Zato na nekima piše HD a na nekima ne. :relaxed:

ali O kanal nije u HD-u, a piše da je HD

Razina korisnika 3
Bedž +3

@A1 korisnik  možeš li nam poslati podatke o vlasniku usluge koju koristiš OVDJE za provjeru? Najtočniju informaciju ti možemo dati ako imamo uvid u to koji paket koristiš. 

Odgovori