Riješeno

Otklanjanje kvara na Vip Sat tv-u nakon isteka U.O.

  • 7 February 2017
  • 7 odgovora
  • 2613 pregleda

Razina korisnika 5
Evo zanimljivog pitanja i ako je odgovor pozitivan, to je apsolutna pogodnost koju VIP Sat Tv ima u odnosu na ostale operatere.Dakle, potpišete UO na 12 ili 24 mjeseca dođe tehničar instalira vam opremu i počinjete guštati uslugu.Za vrijeme UO eventualno otklanjanje kvarova nastalih uslijed vremenskih nepogoda: jakog sunca, grmljavinskog nevremena, leda itd... VIP Sat tv otklanja o svom trošku, korisniku se ne naplaćuje.Ali o čijem trošku se otklanja problem nakon isteka U.O. dakle korisnik i dalje koristi uslugu ali bez U.O. ?
icon

Najbolji odgovor od Dona 7 February 2017, 23:09

Pogledaj original

Odgovora 7

Razina korisnika 6
Bedž +3
I nakon isteka U.O. vip otklanja kvarove bez ikakve naknade, osim ako je doslo do kvara greskom korisnika,

korisnik placa pretplatu a vip mu mora osigurati nesmetan prijem
Razina korisnika 5
Da razjasnimo detaljno.Dakle razumljivo mi je da neće naplatiti određivanje kuta gledanja (ako vjetar pomakne antenu).No da li će i po potrebi zamijeniti antenu u slučaju da je stuče recimo led ?Zamjena kabla ili antene zbog djelovanja sunca?Dakle korisnik bez U.O.
Razina korisnika 6
Bedž +3
Sve ce promjeniti,sta god pozelis 🙂
Razina korisnika 5
Ovo je najjači adut Vip Sat Tv-a.A ako trebate i dodatne receivere recimo dva (ukupno ih možete imati 4) tada to postaje ponajbolja satelitska usluga na HR tržištu.Zašto?Zato što ako uzmete prošireni paket na prvom receiveru plaćat će te 135 kn i to je puno u odnosu na recimo max tv sat, ali ako uzmete još jedan receiver, njega će te plaćati 40 kn (uz U.O. na dvije godine) i gledat će te sve isto što i na prvom.Dakle za 175 kn imat će te dva proširena paketa - to je već dobra pogodnost.Prošireni paket mi se sviđa najviše zbog filmskih kanala.Još samo da može snimati 😞 ....
Razina korisnika 4
Ovo sa dodatnim resiverom je jako prihvatljiva ponuda, vjerojatno postoji i za nas stare korisnike koji nismo više vezani ugovorom, ali nije problem ponovo potpisati ugovor zbog dodatnog resivera.Dali se dobije novi lnb sa dva izlaza ili sa postojećeg kabla samo odvedu do drugog tv-ea.
Razina korisnika 5
Ovisi o procjeni izvođača radova.U pravilu da ide LNB sa dva izvoda, ali ako ti je kuća velika i želiš gledati drugi receiver sa druge strane kuće, ako je isplativije teoretski možeš dobiti još jednu antenu.Isto tako ako već imaš neku svoju antenu, zamoliš da ti nju podese, tako da na oba prijemnika možeš pratiti sva 3 satelita.Ako želiš, naravno da možeš potpisati novu U.O.
Razina korisnika 6
Bedž +3
Ne idu 2 antene, nego Twin LNB kojeg korisnik placa oko 100 kn i to je cini mi se cijela naknada

Znaci 2 koax kabela idu od antene do svakog receivera pojedinacno

Jedini problem je kod toga sto gubi programe sa Astre i Hot Birda, pa ako mu to nije bitno onda se isplati

Odgovori