Riješeno

Osnovni paket

  • 24 March 2019
  • 5 odgovora
  • 1206 pregleda

SInoć sam izgubio neke programe, pa sam išao provjeriti koji paket koristim, osnovni naravno, i gledam jutros koji su programi u osnovnom paketu na web stranici A1, pola od tih programa nemam. Sad, koji programi pripadaju osnovnom paketu (izbrojao sam 120 na stranici A1) i zašto ih ne mogu vidjeti? Ako svi ti programi koji su nabrojani na stranici A1 ne pripadaju osnovnom paketu, zbog čega se taj podatak ne ažurira da vidimo stvarni broj programa osnovnog paketa?
icon

Najbolji odgovor od gogsy1975 4 February 2021, 08:40

Pogledaj original

Odgovora 5

Evo riješeno, imao sam stari paket s 40 programa, pa su me vratili na njega.
Pohvale Mateju.

Imam 3u1 uslugu s osnovnim tv paketom, telefonom i internetom na optici brzine 500/120 od 01.07.2020.g.  s ugovornom obvezom od 24 mjeseca.

Kako aktivirati dodatni sportski paket za 30kn mjesečno?

Razina korisnika 6
Bedž +6

Kroz meni A1 digitalnog prijamnika nisi probao?

Gledao sam, mogu aktivirati sportski paket, ali taj ima samo 4 programa (SK golf i još tri nekakva neatraktivna). Izgleda da je problem u tome što ja imam osnovni paket kojeg više nema u ponudi. Pitanje je što napraviti  da bih mogao aktivirati ovaj novi sportski paket koji sadrži sve Planetsport kao i sve SK kanale?!

Razina korisnika 7
Bedž +3

Imaš ponudu paketa koja je tada prilikom potpisivanja Ugovorne obveze bila aktivna, kao i dodatni raspored paketa. Za nove pakete moraš tražiti da te prebace na nove pakete (ukoliko ti odobre) a onda vjerojatno ide i nova Ugovorna obveza.

Na ovom na kojem si ti imaš dosta toga u proširenom od sporta a planetsport je naravno priča za sebe, skuplje sve u svemu od novih paketa. Ili pričekaj do 1. srpnja kad ulete ArenaSport programi u pakete pa razmotri.. 😉

Odgovori