Riješeno

Najrasireniji sportski kanali.

  • 4 April 2021
  • 4 odgovora
  • 212 pregleda

Kada cemo moci platiti da u sportskom paketu imamo FOX SPORT,SKY SPORT,ESPN itd.?

Moze li A1 Hrvatska te kanale uciniti dostupnima jos za nasih zivota. Ja recimo imam 41.godinu pa bi bilo lijepo kad ne bi do starosti morao cekati da na TVu gledam sportske programe koji su u ostalim Europskim zemljama unutar sportskih paketa pod normalno. Mozete li biti tako dobri pa nam omoguciti da vam placamo za kvalitetne i najvaznije,vrlo uobicajene kanale?

icon

Najbolji odgovor od A1_Manuela 5 April 2021, 17:03

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 6
Bedž +3

Fox Sport ide jedino u nizozemskoj platformi dok Sky kanali su produkcija i prava od Sky kanala koji posluju u njemackoj, engleskoj, italiji

U A1 mislim da sa Arena Sport kanalima se prosirio sportski sadrzaj

A ja mislim da bi i A1 trebao imati bar FOX Sport zato jer ima sve ostale Foxove. Zasto ima sve osim sporta. Ne Dona,pogledaj bolje,sa Arenasportom se sportski program uskladio sa Arenasport kladionicama,a sadrzaja ima manje. Jer znas,u svijetu,pogotovo Europi,postoji jos jaaaako puno AutoMoto sporta pored Formule 1,koja je by the way,tak jadna da to ne pratim jos od kraja 20.stoljeca. Mi zivimo usred dijela svijeta gdje je AutoMotosport jednako popularan kao nogomet jos od kraja Drugog Svjetskog rata. A vi ste upravo ugasili jedini posteni prijenos uzivo koji smo mogli gledati. Bas i niste neki operater. Nisam vam otkazo pretplatu samo zato jer imate brz internet.

Malo jadno,zar ne?

Znam ja gdje ima Fox i da je Sky produkcija,ali Sky je isto tako satelitski i kabelski kanal. I to vec duugo duugo vremena. Jos dok nije bilo interneta i dok se vi "operateri" koji nemate pojma sta je kvalitetna kablovska niste ni rodili.

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav @Zimone, žao mi je radi iskazanog nezadovoljstva. Konstantno radimo na poboljšanju usluge, kao i ponudi novih i atraktivnih tv sadržaja pa je moguće da navedeni program postane dio naše ponude. Tvoj prijedlog ću svakako zabilježiti. 

Čuj znam da za ESPN imaš službenu aplikaciju preko koje možeš gledat, naravno ako imaš smart tv, za ove ostale ne znam 

Odgovori