Liga prvaka ekskluzivno na PlanetSport-u

  • 17 October 2019
  • 12 odgovora
  • 1376 pregleda

Razina korisnika 2
Bedž +2

Pripremite se za navijačku groznicu i osigurajte gledanje odlučujuće utakmice za prolaz skupine Lige prvaka dostupne samo na Planet Sport kanalima!
 


Ne znaš gdje možeš pratiti prijenos utakmice Lige prvaka? Saznaj sve informacije u nastavku :sunglasses:

 

Koristiš A1 TV usluge? 

Ligu prvaka možeš gledati putem PlanetSport paketa koji možeš aktivirati iz udobnosti svog naslonjača kroz „Kupi TV paket“ izbornik na TV sučelju.

Pojedinačnu utakmicu Lige prvaka možeš kupiti kroz “Plati pa vidi (pay per view)” izbornik na TV sučelju.

 

Koristiš A1 mobilne usluge?

PlanetSport kanale možeš gledati na svom smartphoneu, laptopu ili smart TV uređaju, bilo kada i bilo gdje putem A1 Xplore TV aplikacije.

Aktivaciju A1 Xplore TV usluge možeš zatražiti ovdje.
 

A1 Xplore TV aplikaciju možeš koristiti na:

  • Mobilnom uređaju - A1 Xplore TV mobilna aplikacija je dostupna na Android i iOS uređajima.
  • Računalu-  A1 Xplore TV web aplikacija je dostupna na svim popularnim Internet pretraživačima uključujući Chrome, Firefox, Safari i Explorer.
  • Smart TV-u - Ako imaš Android TV preuzmi A1 Xplore TV aplikaciju ili koristi Google Chromecast za gledanje atraktivnog sadržaja na velikom TV-u.

 

Ne koristiš A1 usluge?

Ako još nemaš A1 TV uslugu, kupi pojedinačnu utakmicu putem Plati pa vidi (pay per view) opcije i prati je na webu ili svom smartphoneu.

Gledaj pojedinačnu utakmicu ovdje.

 

Tips & Tricks

Za dobru kvalitetu utakmica Lige prvaka putem mobilnog telefona, računala ili smart TV-a savjetujemo da za vrijeme događaja ne koristiš više streaming prijenosa odjednom.

Dodatno, predlažemo da svoje računalo ili smart TV spojiš kabelom umjesto korištenja WI-FI-a kako bi postigli što veću kvalitetu prijenosa.
 

 


Odgovora 12

Pokušavam kupiti utakmicu preko plati pa vidi i traži me pin. Kako mogu saznati pin?

Razina korisnika 7
Bedž +3

@JezurkaJezic - ako nitko nije promijenio, probaj defaultni 1234

@JezurkaJezic - ako nitko nije promijenio, probaj defaultni 1234

Radi 1234 :) Hvala!

Ja evo vec mjesec dana cekam da mi ukljucite tv signal sa sport paketom. Proc ce liga prvaka dok mi ukljucite. Jadno

Bedž +3

Pozdrav @Mirko  žao mi je zbog duljeg čekanja na aktivaciju usluge. 

Molim te da nam se javiš sa svojim podacima (OIB, šifra korisnika) u privatnoj poruci [url=https://forum.a1.hr/inbox/conversation?with=537]OVDJE[/url] kako bi mogli odraditi dodatnu provjeru.

Razina korisnika 6
Bedž +6

Sve utakmice stavljate po 30 kuna a jedino onu sa Dinamom uvijek 40kn .. ccc

Realno do 20 kuna bi platio ali ovo je bezobrazluk sa 40kn i od mene i mnogih baš zbog toga nećete dobiti ništa, radije odem do prve birtije i za 10kn dobijem i piće i utakmicu

Volio bi da ju mogu pogledat obzirom da sam 22.10. potpisao ugovor za tv s njima.danas je 26.11.,a oni jos nisu pustili signal.hvala puno na tome.

Razina korisnika 6
Bedž +6

Polako Mirko, kopaju kablove iz Italije do tebe da bi dobio sliku večeras.. velik je to posao.

Al,ej...sve spojeno,radilo par sati nakon ukljucenja i poslije nista. Tehnicari "rade na tome" vec vise od mjesec dana. Danas,po tko zna koji put zovem,obecano mi ukljucenje.iskreno se nadam tome. Jer jedini razlog mog prelaska u a1 je liga prvaka. A ne bude li je danas,lako je raskinuti ugovor,jer mi zaista nije jasno koliko treba za pustiti samo signal.i to na 2 prijemnika.

Kupio sam PPV da gledam utakmicu a slika trza, prekida... uzas zelim da mi vratite novce... ne gledljivo i k tome slika je toloo pixelizirana da ne uzas

Kome se mogu obratiti za reklamaciju ovo je katastrofa...

Razina korisnika 2
Bedž +3

@gsx1400 reklamaciju nam možeš poslati na mail sluzba.za.korisnike@a1.hr. Razumijem tvoje nezadovoljstvo, no molim te za strpljenje do odgovora :)

Odgovori