Gdje je nestala Jabuka TV?

  • 12 March 2017
  • 3 odgovora
  • 2828 pregleda

Razina korisnika 6
Bedž +6
Od jutros ne vidim ovaj program na listi kanala (vip tv, parica), ne vidim ga niti na Vipovim stranicama više, zna li netko gdje je nestao ovaj kanal? Nadam se da je neki tehnički kvar u pitanju a ne potpuno povlačenje kanala iz ponude jer, koliko god možda to mlađim osobama čudno zvučalo (kao i meni) - ima puuuno starijih ljudi koji prate lokalne kanale i izuzetno su im bitni. Mene su danas tako starci prvo pitali gdje im je nestala Jabuka TV, na tom kanalu prate čitav niz lokalnih emisija emisija vezanih za Zagreb i što se njih tiče može prije izletiti HBO, SportKlubovi i slični kanali nego lokalni. Ako je taj kanal stvarno izbačen, može li se barem okvirno znati razlog? Vjerujem da su to kanali koji prodaju svoja prava "za kikiriki" i sretni su da su u ponudi svakog operatera... čemu onda njihovo izbacivanje?

I prije nego što me sad netko uputi "pa imaš vanjsku antenu" i sl... itekako ja to sve znam, no postoje krajevi u Zagrebu (da ne pričam o cijeloj HR) gdje su određene DVB-T frekvencije lokalnih kanala izrazito nestabilne. Da ne pričam koliko je glupo pored Vip TV-a kojeg me sram i reći koliko puno mjesečno plaćam za njega - zezati još i sa vanjskim antenama i pojačalima da se dobije neki lokalni kanal koji bi valjda po defaultu trebao već biti tamo i to u osnovnom paketu (a ne proširenom kao sad gdje su lokalni, dakle van svake pameti).

Odgovora 3

Bok,
provjerimo pa javimo povratnu informaciju.
Pozdrav @acer112
Ispričavamo se, čini se da je došlo do greške ili nesporazuma, jer kanal Jabuka TV nije uključen u našu IPTV uslugu od 2015. godine.
Ukoliko si ga mogao pratiti do pred koji dan, radi se o grešci s naše strane i za to se ispričavamo.
Međutim, jako cijenimo sugestije i upite te ćemo ih pri budućim promjenama popisa kanala svakako uzeti u obzir.
Razina korisnika 6
Bedž +6
LOL, znači kanala nema od 2015. u službenoj ponudi a tek u nedjelju ste ga stvarno isključili i izbrisali sa web stranica? Predobro :D

Kako god, stvarno je glupo micati zemaljske kanale i to na platformi koja nije ograničena kapacitetno brojem kanala, frekvencija i sl. Razumijem da takvo što radite na satelitu, ali na IPTV-u zaista ne.

Odgovori