Riješeno

Filmbox Extra i krivi aspect ratio

  • 5 March 2018
  • 4 odgovora
  • 384 pregleda

Razina korisnika 6
Bedž +6
Već mjesecima Filmbox Extra u SD formatu ide u 4:3 letterbox formatu umjesto u 16:9 (kao što ide u HD-u). Jel može to netko popraviti, ovako ga je zaista teško gledati sa suženom slikom.

Vip Tv IPTV je u pitanju.
icon

Najbolji odgovor od A1_Darko 5 March 2018, 13:54

Pogledaj original

Odgovora 4

Bok acer112,
tvoja želja naša je zapovijed, ovo ti je riješeno :-)

Poz!
Razina korisnika 6
Bedž +6
OMG, ovo znači definitivno ide za nominaciju najbrže riješenog problema u VIP-u ikada, a cijeli život sam u VIP-u i imam itekako iskustva sa problemima u VIP-u 😃 Svaka čast Darko, zaista je riješeno ekspresno brzo i nakon 5 mjeseci kanal je napokon gledljiv. Sad mi je žao što prije nisam reagirao no kako god - palac gore!

Inače, iz nekog razloga kanal je nedavno "odlepršao" sa liste kanala osnovnog paketa sa vaše stranice, zapravo nema ga niti u jednom paketu više ne samo u osnovnomiako vidim da u source code-u stranice još uvijek tamo stojiJel to neka greška? Pretpostavljam da jest jer na PDF popisu se i dalje nalazi u osnovnom paketu

http://sc.vip.hr/documents/10307706/0/19_2_Vip_novi_osnovni_CATV-IPTV.pdf/830c2287-6b07-4156-a9e3-5113b2190751

Ne samo da se nalazi nego i uredno radi i to u HD i SD formatu. Sa titlovima ide i Filmbox Plus i Extra.

Nego, ako smijem postaviti još dva pitanja kad smo već na temi kanala u VIP TV-u. Postoji li razlog zašto E! Entertainment i Nick Junior nemaju lokalizaciju u VIP-u? Oba kanala su odavno lokalizirana na hrvatski jezik, titlovi uredno idu kod konkurencije na E! Entertainment, hrvatski audio na Nick Junioru, no u VIP-u ih nema. Mogu nekako još razumjeti zašto nema hrvatskog audia na Nick Junior-u jer je kanal relativno nedavno krenuo na hrvatskom (prošle godine) pa možda niste pravno još riješili hrvatski audio ili netko ima ekskluzivu na hrvatski audio, no E! je sigurno već 6-7 godina lokaliziran na hrvatski a titlova nikada nije bilo na VIP-u iako na vašim stranicama stoji kvačica na titlovima kao da je kanal lokaliziran. Da li je netko zaboravio uključiti titlove/audio na ova dva kanala ili je neki drugi problem?edit: mali dodatak, slična stvar je i sa novim Planet Earth kanalom, na vašim stranicama piše da je kanal lokaliziran na hrvatski no titlova nema, apsolutno nikada. Iako za njega (za razliku od E! i Nick Junior) ne znam da li je zaista lokaliziran na hrvatski ili nije pošto kanal u HR ide samo kod vas (pa ne mogu usporediti), no bilo bi dobro da vi vidite o čemu je riječ.

Hej,

vezano za TV programe imamo popis TV programa za korisnike sa sklopljenim ugovorom od 18.09.2017. i do 18.09.2017. Najbolje ti se voditi po tome.

Link: http://www.vipnet.hr/vip-tv/popis-programa

Što se tiče Nick Junior-a, radimo na tome da se program lokalizira na hrvatski. Za programe E! i Planet Earth postoje titlovi te bi trebali uredno raditi. Ako primjetiš da nešto fali slobodno viči :)

Poz!
Nick Jr. je donedavno bio hr audio sink. ne vidim razlog kako je to samo nestalo... Nacional Geographic HD (52) nije titlovan i nije isti kao i Nacional Geographic Channal (300)?
Imam problem kod Pikaboo (405) koji neprestano se smrzava slika ili zvuk (tehnička tvrdi da ne može ništa i da je lokalni problem, šta to znaci?) također i sve radio stanice neprestalno štekaju (zamijenjen sd i router, postavke profila kažu dobro su podešene no lokalni je problem) Ja od tog odgovara ništa pametniji nisam i ne razumijem kako netko može samo tako zaključiti da se to ne može popraviti, ja smatram da se ne želi popraviti, a ne da se ne može! Kolega Darko imaš neku pametnu? 😉 hvala LP

Odgovori