Riješeno

Eurosport i još nešto

  • 31 December 2017
  • 175 odgovora
  • 31085 pregleda

Razina korisnika 3
Jesam li to dobro čuo,...od sutra 01.01.2018. neće biti moguće putem VIP sat usluge pratiti eurosport i još neke kanale ????
icon

Najbolji odgovor od daworin 1 January 2018, 12:50

Pogledaj original

Odgovora 175

Razina korisnika 3
Daj mi reci na koju foru si raskinuo ugovor tako brzo...
Razina korisnika 4
I to mene zanima
Razina korisnika 3
Mislim nemoguce.jer kad napises zalbu i razlog zbog cega zelis raskid ceka se odgovor jakoooo dugo.
Razina korisnika 4
Bojim se da ćeš penale platiti ako si vezan ugovorom
Razina korisnika 3
Jedino ako nije bio vezan ugovorom onda moze sve jako brzooo...ja neznam vise kaj da radim iskreno jer vip je koma malo Hd programa sad jos ukinuo ove mrak programe...a ugovor potpisao prije mjesec dana...totalno sam razocaran
..
Razina korisnika 4
Već sam pisao o tome svi koji imaju VIP na bonove ili na pretplatu bez ugovora lagano prelaziti na druge mreže a mi što smo tek potpisali ugovor trpimo do isteka
Razina korisnika 3
Sad sam jos vise uvjeren u sve svoje rijeci o histeriji, lokalnim pljuvacima i placenicima jer sam usporedio liste programa maxtv sat i vip sat.
Dajte me nemojte j.... da ima nekakve znacajne razlike i da nemate u vipovoj ponudi programe za svakoga.

TotalTV je druga prica zbog hda, ali mene osobno smeta onaj njihov "istocni" predznak
Nema mi druge nego Trio paket, pretvorit u Duo paket....natežem se od 30.8.2017. u nadi da ću za 6 mjeseci uspjeti sklopiti ugovor s Vipom i dobiti adekvatnu uslugu.
Razina korisnika 1
Sad sam jos vise uvjeren u sve svoje rijeci o histeriji, lokalnim pljuvacima i placenicima jer sam usporedio liste programa maxtv sat i vip sat.
Dajte me nemojte j.... da ima nekakve znacajne razlike i da nemate u vipovoj ponudi programe za svakoga.

TotalTV je druga prica zbog hda, ali mene osobno smeta onaj njihov "istocni" predznak

Nije riječ o uspoređivanju i tko je bolji i jeftiniji. Riječ je o odnosu prema korisniku. Sklopim ugovor zbog Eurosporta (kojeg niti HT nema već neko vrijeme) a dva mjeseca kasnije oni ga izbace. Da sam to znao ne bih sklapao ugovor. Meni ne treba 500 programa za 5 kuna, meni trebaju dva Eurosporta i 2 Sportkluba a ako za to trebam platiti 100 kn, OK. FTA programi su ionako slobodni.
Uostalom, pogledajte za koju cijenu evoTV nudi 2 Eurosporta i 3 Spotkluba. Da sam znao ovo što je uslijedilo od Nove godine unatoč internetu koji mi je 70 Mbit/sec, išao bih na kombinaciju Tele 2 pokućni + 3 booketa evoTV-a. Fiksni telefon mi uopće ne treba. Imao bih internet 45 Mbit/sec u vršno vrijeme (što sam u više navrata izmjerio) i malo TV programa ali zato onih koje trebam.
Sad razmišljam o raskidu ugovora jer mi pripadajući laptop uz ugovor još nije isporučen a prvu sam ratu za isti već platio. Druga rata mi je već obračunata u računu koji je upravo stigao. Laptop kasni mjesecima jer je ugovor sklopljen 27.9.2017. Računi stižu pravodobno. Plaćam ih pravodobno. I ja bih trebao podviti rep i trpjeti takav odnos, čak bi im trebao čestitati na takvim potezima. Pa ne ide to tako. Zar zbog navedenog nemam pravo prigovarati.
Ukidanje Eurosporta je dovoljan razlog da im se poželi da već ove godine propadnu. To se tako ne radi. A kako se to radi iz financijskih razloga onda se svakog korisnika pojedinačno MORA kontaktirati da, ako hoće, može raskinuti ugovor bez plaćanja penala. To bi bilo profesionalno i prema korisnicima korektno. Da tako nastupaju, unatoč svemu, rado bih ostao cijelo vrijeme ugovora na VIP-u, Kako mi Eurosport treba, pretplatio bih se i na evoTV ili bih se pretplatio na Eurosport player za 3€/mjesečno ili 30€ godišnje.
Zbog razloga sličnih mojima i drugi korisnici su ljuti, s punim pravom. Znamo kamo nas korporacije i neki drugi vode, živimo u takvom svijetu. Pa, tko hoće, slobodno neka skida svoje gaće. Ima nas koji drukčije mislimo i zahvaljujući čijem "pljuckanju" i ti uživaš brojne benefite u mnogim područjima svog vlastitog života.
Po meni, svakako imaš manje prava i još manje obraza soliti nam pamet iako ti to dopuštamo. Ne moraju se svi slagati s nama.
Razina korisnika 1
I ja imam dovoljno prigovora na njihove usluge, ali razgovorom i savjetima se sve rješava.
Ja to tako rješavam a VIP to tako ne rješava. Napominjem, laptop mi nisu isporučili više od tri mjeseca. Zivkao sam SZK i odlazio u VIP centar više od 10 puta, pitao, razgovarao, gubio strpljenje,... pa, znate li vi da oni svoje poslovne procjene prepuštaju nadmoćnoj umjetnoj inteligenciji i moćnim serverima. Kakve koristi imam od ugodnih razgovora s vrlo ugodnim agentima iz njihovih VIP centara, pa i njihove SZK, pa i njihovim ljudima na ovom Forumu (kojih sam se, isto, dovhatio, nek' mi oproste, to mi nije bila namjera, nisu oni ništa krivi).
Razina korisnika 3
@astiv27 Lijepo si to srocio, ali me uopce nisi impresionirao. I ako mislis da rijeci tebe i tvojih pajdasa mogu promijeniti svijet opet se varas.
Isto tako, cvrsto vjerujem da ces se izboriti za rakid ugovorne obveze s vipom i da ces se prebaciti na kombinaciju evotv + tele2, ali se nadam da neces, ko ja, s tom evotv kutijicom doci na more na podrucje koje je "pokriveno signalom" pa otkriti da signala nema ili pokucna brzina od 60Mbs da ti postane 2 - 6 Mbs u roku 10dana na istom mjestu, a imam odasiljac pred nosom...

Meni trenutno ne radi viptv iz nekog razloga, kvar prijavljen jucer, a ekipa koja ga moze rijesiti ne radi preko vikenda. Mislis da se uzrujavam ? Mislis da cu im uplatiti novce za ove dane sto nema usluge?
Ali zato sutam loptu s malim, svađam se i grlim sa kceri, citamo lektiru skupa, idemo veceras u kino, sutra na klizanje pa pao dogovor da pogledamo E.T.

Jos samo da mi otvoris oci i objasnis brojne benefite u raznim podrucjima zivota koje imam zbog tvog pljuckanja... A hvala ti na dopustenju da "vam" solim pamet. Jbte, koji sektas...
Razina korisnika 3
... pa, znate li vi da oni svoje poslovne procjene prepuštaju nadmoćnoj umjetnoj inteligenciji i moćnim serverima.

Ovo nisam znao, hvala na info
Razina korisnika 2

TotalTV je druga prica zbog hda, ali mene osobno smeta onaj njihov "istocni" predznak


Danas, u vrijeme sveopće globalizacije ti pišeš o 'istočnom' predznaku ?????? Ti bi izgleda rađe umro od žeđi nego popio 'istočnu' vodu? Dakle, bio sam u pravu da si ostao u nekim drugim vremenima i zbog takvih kao što si ti i imamo ovakvu državu i zakone...glavno da su 'naši'. :?

@astiv27
Isto tako, cvrsto vjerujem da ces se izboriti za rakid ugovorne obveze s vipom i da ces se prebaciti na kombinaciju evotv + tele2, ali se nadam da neces, ko ja, s tom evotv kutijicom doci na more na podrucje koje je "pokriveno signalom" pa otkriti da signala nema ili pokucna brzina od 60Mbs da ti postane 2 - 6 Mbs u roku 10dana na istom mjestu, a imam odasiljac pred nosom...


Ne znam o čemu ti lupetaš?? EvoTv čovjek barem može prenositi kamo god krenuo, dok si sa fiksnim IPTV i ugovorom vezan za kućnu instalaciju koju plačaš bio doma ili izvan mjesta stanovanja. Dakle, to je neusporedivo! I ti samo provodi vrijeme u prirodi, to je zdravije nego pisati gluposti po forumima 😉
Marbabi kak se postaje vipov afirmativac? Daj otkrij i ja bi volio koju pinku zaradit tatrane...
Razina korisnika 3
@master72
Skužio si me, volim Hrvatsku sa svim svojim vrlinama i manama, draža mi je Sava od Tise ili Drine.
I hvala ti na edukaciji, tvoje poznavanje tehnologije je vrhunsko. Jedino mi se čini da su ti zločeste elite previše oprašile mozak chemtrailsima pa ti je koncentracija pri čitanju mrvicu opsežnijih tekstova jako slabašna. Za savjet kako izbjeći oprašivanje pitaj @astiv27 , siguran sam da zna ponešto o toj temi.


Marbabi kak se postaje vipov afirmativac?
To brate bar nije teško; čitaš tu na forumu ove teoretičare zavjera, proletere, globaliste pa dobiješ poriv za tim. Moja pinkica je moj mjesečni račun ;)

A sad dosta zajeban.... Administratori ovog forumu su se povukli ko zadnje p.... pa ću se ja ispričati u svoje ime svim dobronamjernim korisnicima kojima treba konstruktivni savjet. Ovdje ga nećete dobiti, osim izuzetaka tipa @Dona - respect još jednom
Razina korisnika 5
Ja ću dodati da je @Dona kralj satelitske televizije.

Baš kao i on ja sam imao (za mene) idealnu kombinaciju max tv sat i vip tv sat.

VIP sat tv su počeli brljati već odavno, a odnos prema korisniku je rekao bih isti kao i prema VIP sat tv-u.
Prema VIP sat tv-u VIP se već jako dugo odnosi kao prema "13-estom prasetu" (na ovo ime je bila i istoimena tema, prije).
Odnos prema korisnicima je jako loš, a tek kada se odnosi zaoštre, VIP služba za "izglađivanje" odnosa, pokuša sve riješiti i na kraju VIP ispadne izuzetno korektan.

U mom slučaju su doista ispali super korektni na samom kraju, no nažalost njihovi prethodnici su toliko toga zabrljali da sam odlučio otići iz VIP-a i nisam požalio.

VIP jako teško može konkurirati HT-u, pogotovo na IPTV-u, te HT zapravo nema prave konkurencije.
VIP Sat tv - tu je prilika za VIP - no VIP je od toga čini se odustao zbog velikih ulaganja.
Tamo gddje bi VIP trebao biti najjači na svojoj infrastrukturi B-NET čini se nema puno problema.
Iskreno nadam se da će VIP i u moje naselje doći sa optikom i ponuditi mi B-NET prije nego HT uvede optiku (ako ikad itko od njih to učini).

Požalio sam što sam ikada prešao na VIP fiksnu (adsl duo paket), svojevremeno sam imao najbolju satelitsku u državi - bila je to VIP Sat Tv u samim počecima.

Realnost je da je VIP izgubio utrku sa HT-om.
Sve ostalo sa ili bez "istočnog predznaka" na tržištu je ništa osobito vrijedno moje pažnje.

Možemo pričati o Iskonu, Optimi/H1 telekomu, ali i dalje pričamo/pišemo o HT-u.

VIP TV je imao adute i još uvijek ima Cinestar Premiere kanale - HT ih nije imao (ima ih ali ne u maxtv ponudi)
VIP TV je imao Eurosport kao glavne adute - HT ih je bezbolno zamijenio sa Arenama, a Eurosport sam ja nadomjestio sa besplatnim njemačkim Eurosportom, a i nisam neki prezahtjevan korisnik po pitanju sportu, više volim filmske i dokumentarne i ono najvažnije je da klinci budu sretni a tu su broj 1 dječji kanali.

VIP i dalje ima dobre filmske kanale i doista nastaje problem sada kada VIP gubi dio dokumentarnih kanala odnosno Discovery paket.
Osobito su povrijeđeni oni korisnici koji koji su voljeli cijeli taj paket i tu zapravo nema dvojbe, VIP treba svima ponuditi alternativu sa nekim drugim programskim kanalima ili ponuditi ljudima besplatan raskid ugovora onima koji imaju U.O.

Žao mi je što VIP gubi još jednu važnu utakmicu, ali ne smije izgubiti svoje "navijače" odnosno korisnike, jer se zbog njih utakmice i igraju.
Razina korisnika 1
marbabiju, za informaciju, još malo sektašenja: Sava izvire zapadno od Hrvatske a završava mu mrsko istočno od Hrvatske te kroz Hrvatsku samo protječe. Ali, to nema nikakve veze s Eurosportom a marlabi takve stvari uvlači u temu. I kakvo zaprašivanje, kakvu je poveznicu s Eurosportom tu vidio marbabi? Kakvu vezu igranje s djecom ima s temom ovog posta? Kakvu sektašku vezu ja imam s vama, forumaši? Pa mene na forumu nije niti bilo do prije desetak dana. Što ja znam tko je tu tko.
Razina korisnika 1
Jadan je VIP ako se oslanja na marbabija i njegovo afirmativno pisanje. On u ovom i drugim postovima vidi sektaštvo. I voli Hrvatsku a VIP nije hrvatski te posluje i na „Istoku“ i na sjeveru, i na zapadu, i na jugu. Ali, kad posluje kod nas, onda je u redu. A kad posluje na istoku onda, po marbabiju, nije u redu. I vidi zaprašivanje a ja niti ne znam na što misli, možda na kredu kojom su zemljani teniski tereni iscrtani. Vidi kako ja odlazim s VIP-a iako to nigdje nisam napisao. Njemu je sektaštvo zagovaranje drugih korporacija koje imaju Eurosport u svojoj ponudi zato što je usmjereno protiv samo jedne korporacije – VIP-a. Njemu je sektaštvo to što jedna moćna korporacija poput VIP-a nije u stanju isporučiti (ugovorom) zajamčeni laptop više od tri mjeseca i što ću za isti za koji dan platiti i drugu ratu. Njemu je sektaštvo prigovor protiv prakse da se prilikom gašenja Eurosporta na istom kanalu prikazuje poruka kako će isti biti zamijenjen „uzbudljivim“ sadržajem a od uzbuđenja ni traga, ni glasa. Usput, gdje je drugi, novi, sportski sadržaj. Otkud im pravo da nove programe unaprijed proglase uzbudljivim i da sportske kanale zamjenjuju nečim što nema veze sa sportom.
Nisam bio član ovog foruma do prije desetak dana. Nisam imao ništa posebno za prigovoriti i ništa posebno za pohvaliti. VIP je nalik drugima. Sad je ZA MENE postao lošiji od korporacija koje imaju Eurosport i koje uređaje isporučuju na vrijeme.
Homebox je VIP-ov, ista stvar, kako kaže marbabi. Kad potpišeš ugovor brzina od mogućih 150-tak Mbita/sec i izmjerenih 60 Mbita/sec padne na stvarnih 2-6 Mbit/sec. Njemu je to u redu. On stvari poput reakcije HAKOM-a na poslovne VIP-ove poteze, spomenute u ovoj Temi, ne vidi. Za njega mi samo pljuckamo a HAKOM to uopće ne prati. Pa, po njemu, nije posao HAKOM-a da bude regulator tržišta. Po njemu to nije benefit. Da su korisnici šutjeli, neka se zapita, bi li reakcije HAKOM-a uopće bilo. (Druga je stvar koliko će ploda dati HAKOM-ovo mišljenje ali reakcija nam je pružila bar neko zadovoljstvo.)
Mislim kako je marbabi uletio u ovu temu neoprezno, ništa loše. Njegov prag tolerancije je viši nego moj. Njegov doprinos je potreban iz razloga umnažanja mišljenja. Ne mislim da ga netko plaća kao afirmatora VIP-a, kao što sekte ne plaćaju nas. Ne radi se sve samo iz materijalnih razloga.
Usput, zadnji petak su me dvojica kolega pitali za prelazak s Optime na VIP. Rekao sam im kako to nije pametno jer će uletjeti u ugovornu obvezu s nekim tko im ne jamči ništa osim redovite mjesečne naplate računa. A Optimu mogu koristiti bez ugovorne obveze. Mogao sam, kao donedavno, zagovarati VIP i besplatno im dovlačiti pretplatnike ali sad, nakon ovakvih poteza to, na MOJU žalost, ne mogu.
Znam da će moji postovi rezultirati dodatnim kašnjenjima uređaja. Neka, to će biti znak da i u VIP-u još uvijek postoje ljudi.
Razina korisnika 3
@astiv27
Ajde, malo smo ponovili i geografiju, bar da nesto pametno izazovu moji postovi. Na zalost, opet koncentracija pri citanju nije na nivou pa se "pokucna" brzina interpretira kao vipov homebox, a ne cirkus, ubacuju se u moja usta regulatori trzista koje nisam spomenuo...
Izgleda da stvarno pratite samo ES i Discovery pa nemate doticaj s nasim kanalima i reklamama s njima.
Ti si drag decko, u to sam siguran i ne trpis nepravdu i nepostenje. Ovu situaciju u kojoj si se nasao promatras na taj nacin, ja malo drukcije i to je to. Moras shvatiti da neke stvari u zivotu ne mozes rijesiti direktno, napadajuci i odmah kako bi htio i kako bi mozda trebalo biti u nekom normalnom ambijentu. Budi uporan, smiren, dosljedan i sve ce biti ok, vidjet ces.
Lijepo je pratiti ovakve ljude, ima nade za Hrvatsku 😃
Razina korisnika 3
Gospodo draga gledajuci postove zadnjih par dana pa vi jednostavno brijete neku svoju filozofiju daleko od nase stvarnosti...dok citam postove imam osjecaj da sam u Saboru gdje se radi sve samo se ne rjesavaju problemi malog covjeka koji sve placa na vrijeme....a od toga dobije ostatke....di im se sve zivo obeca na pocetku...ma mene vise nece vidjeti vip da cu potoisati ugovor kaj se tice satelita i mobilne usluge .....
Razina korisnika 3
Bili se jednom najbolji daleko od svih...nazalost sada gube i trece mjesto...bilo jednom pricat ce neki novi klinci...
Razina korisnika 3
Ovi....novi programi su totalno smece....bolje da su Sport klub pustilu u hd formatu i jos neke programe...majko mila wness program pa to ne gledaju vise ni u Albaniji zato molim Vip....da prestane raditi budale od pretplatnika......jer ovo je za plakanje.
Razina korisnika 3
...ma mene vise nece vidjeti vip da cu potoisati ugovor kaj se tice satelita i mobilne usluge .....

Imaš pravo, kod svih ostalih je med i mlijeko, zahtjevnije korisnike uvazavaju kao ravnopravne clanove tima... Odi, pa ces zaplakati vrlo brzo
Razina korisnika 6
Bedž +3
Makedonski T-com isto od 1.1.2018. izbacio Discovery kanale, hr. T-com ugovor istjece u 9/2018 citam izgleda nije ni kod njih sigurno da ce ostati u ponudi http://www.bug.hr/forum/topic/digitalna-televizija-dvb-tcs-iptv-hd-3d/t-com-mice-discovery-programe-iz-maxtva-2018/250534.aspx
Evo proslo 7 dana, tresla se brda rodio se mis, sta su maknuli, maknuli su (nekoliko dobrih HD programa), dobili smo sta smo dobili (par losih SD programa), na nekim programima u logu pise HD, ali ocito su samo konvertirani na SD. :@
Uzivajte rajo.

Odgovori