Riješeno

Eurosport i još nešto

  • 31 December 2017
  • 175 odgovora
  • 31085 pregleda

Razina korisnika 3
Jesam li to dobro čuo,...od sutra 01.01.2018. neće biti moguće putem VIP sat usluge pratiti eurosport i još neke kanale ????
icon

Najbolji odgovor od daworin 1 January 2018, 12:50

Pogledaj original

Odgovora 175

Razina korisnika 3
Ma kaj su oni ludi...neka pogledaju koje programe ima Total tv za 135 kuna mjesecno jos uz to dobijes dva recivera gratis i 86 hd programa...mislim ovi u vipu nisu normalni.
Razina korisnika 3
Sad sam jos na godisnjem
..cim pocnem radit odlazim u Vip na raskid ugovora...jer sam se vec dosta natezao sa njima...od prosle godine a opet sada na pocetku mjeseca...ma uzas
Razina korisnika 7
Bedž +3
@marbabi - ja VIP trio kabel i ista tekstualna poruka. Ali "epg" i "pogledaj od početka" radi i s današnjim emisijama.
Razina korisnika 1
Problem nije vezan samo uz satelitsku televiziju nego u svim oblicima VIPtv-a (kabel, parica). Sva sreća pa stručnjaci nisu odradili svoje pa se do pokretanja novih programa može snaći tako da se na epg-u koristi opcija "pogledaj od početka", za one programe koji to imaju.

Jesi siguran da su i druge platforme u pitanju? Ja imam njihov trio preko parice i sve radi normalno...I ja imam trio preko parice i upravo su mi ukinuli programe....
Kakvu sam samo grešku napravio prelaskom u VIP, a jesam LuZeR
Razina korisnika 3
Ide etapno 😃 . Sad sam bez ES1, ukidanje ostalih valjda slijedi
Razina korisnika 4
Dali je netko možda kontaktirao Hakom što oni kažu na sve to
Evo ja bas zovem korisnicku podrsku kako bih otkazao ugovor ali ne javlja se nitko vec 15 minuta. Vec sam prigovarao prije kad su onim preslagivanjem programa ukinuli Sport1, a Eurosport im necu oprostiti. Dobro je netko napisao ne prate svi nogomet tako da onaj odgovor kako pripremaju programe koji ce pratiti nogomet mogu okaciti macku o rep...
Razina korisnika 3
Ajde molim te napisi mi kada dobis sluzbu za korisnike.ja isto zelim raskid koji sam potpisao prije mjesec dana..natezao sam se sa njima mjesec dana prije nove bogme necu i sada.
Razina korisnika 4
Ali sve mislim da je tu nešto namjerno odigrano sad na ES 1&2, ide skijanje pa za koji tjedan i ZOI, samo zbog toga će napustiti Vip pa i ja... Ali kako su navedeni programi mogli ostati kod drugih. Evo novi dan još malo, a nisu ubacili nove programe kako su rekli!

ES 1 ide i FTA.
Razina korisnika 2
Evo ja sam ih zvao prije sat vremena u vezi upravo potpisane ugovorne obveze i nakon cekanja preko 35 minuta operater mi je hladnokrvno rekao 'imamo nadogradnju sustava, nazovite nakon ponoci'...niti oprostite niti bilo sto slicno. Dno dna.
Razina korisnika 4
Mislim da se više SZK ne želi javiti jer ne znaju što reći! Lopovi!
Razina korisnika 2
Zanimljivo, niti jedne riječi o svemu ovome na FB stranici, a da ne pričam da su bili obavezni najaviti promjene u paketima pogotovo korisnicima koji su tek potpisivali nove Ugovore. Ovo je još jedan big fail. Koji neprofesionalizam!
Razina korisnika 4
Amaterizam.... A na Fb stranici euro sporta uredno su objavili u upozorili na sve to!
Razina korisnika 1
Baš i mene zanima koje ćemo bisere iz VIP škrinjice dobiti, ako ne bude fer igra, odoh ja iz družbe a vjerovatno neću biti jedini...
Zaboravi na korektnost, to je zadnje što se od VIP-a može očekivati.
Razina korisnika 6
Bedž +3
03.01. i dalje nista od novih program 😞
Razina korisnika 7
Bedž +3
Doku TV, Fine living, Viasat Epic Drama, Travel XP... niđe sporta, rekli bi...
Pozdrav @Vedran2210 nažalost istina je. Nakon pregovora s nakladnikom Eurosporta, nismo postigli dogovor oko uvjeta redistribucije programa, te stoga njihovi programi neće biti dostupni u našim paketima. Kako se trudimo ponuditi najkvalitetniji sadržaj na tržištu, do srpnja će biti dostupni novi sportski kanali na kojima od kolovoza krećemo s prijenosima utakmica UEFA Lige prvaka.
Bilo bi dobro znati za kolko ste se razišli?, ovakav jednostran pristup je nepravedan, ljudi, (pretplatnici), su imali i sad nemaju bez da ih je itko konzultirao tj vjerojatno mogu raskinuti ugovor jer ubjeti nisu isti kao u trenutku potpisivanja istog, a to ne njihovom krivnjom
Razina korisnika 3
Jutro....daj mi recite jesu kome napokon proradili ovi srot zamjenski programi jer kod mene nista...jedva cekam sutra otici u Vip i trazit raskid...
Mislim da bi trebali razmisliti o zajedničkom nastupu (možda tužbi ili nečemu) kako bi zaštitili svoja prava ...
0 bodova.

Operateri se štite uvjetima korištenja usluge u kojima navode da mogu bez najave mijenjati programske pakete i kanale koje oni sadrže.
vjerojatnoje točno, ali dok traje ugovor korisnicima nesmiju mjenjati jednostrano ugovor
Tih programa koda nije nikad bilo, baš nekorektno od VIPa, kojemu su korisnici na prvom mjestu 🆒
Razina korisnika 4
Ja još nisam dobio nove kanale??
Razina korisnika 3
Kova...hahaha bolje da ih nisi dobio smece smeca uzas..travel chanel docu box planet earth i jos par sugavih ono dno dna..
Razina korisnika 2
Za sve nove programe mi piše "Nema pristupa (6) Niste pretplaćeni". Ali tata je na Bnetu i kod njega sam gledao WnessTV gdje trudnica vježba uz bugarsku (mislim) komentatoricu. Bez uvrede trudnicama i Bugarima, ali nije baš bundesliga.
Razina korisnika 3
Wnessi kanal
..to mogu prodavati Albancima e nemogu vjerovati treba otici malo u Vrtni Put i postrojiti ih koga oni rade budalama...ja budala jos isao potpisivati ugovor prije mjesec dana ukinuli mi sad sedam mrak programa tri najgledanija koje sam gledao u hd formatu ovih sedam programa kaj su pustili ne vrijede svi skupa ko sam Animal Planet...
Prije bih rekao da na WnessTV govore Makedonski, Bugarski je dosta slican.

Odgovori