Najbolji odgovor od daworin
Pogledaj originalEurosport i još nešto
Jesam li to dobro čuo,...od sutra 01.01.2018. neće biti moguće putem VIP sat usluge pratiti eurosport i još neke kanale ????
Stranica 7 / 8
Daj poštedi nas, do jučer si tako i Vip hvalio... Koliko vidim hvališ Max tv-e, a ovdje pričamo o satelitu! Razlika nebo i zemlja.
Kada to VipSat opet bude zaslužio (iz moje perspektive) pohvaliti ću ga i možda ponovo biti njihov pretplatnik.
Za sada imam full HT rekao bih i ne mislim mijenjati ništa jer sam zadovoljan.
Pod full mislim i na tv IPTV i SAT
Evo posebno spojeno za tebe jedan pored drugog Maxtv IPTV i MaxTV Sat.
Nadalje, po pitanju poruke.
Ovo je izvorna IPTV poruka
A ovako izgleda Discovery MaxSat Tv-a
A što se tiče satelitske toplo preporučujem MaxTv Sat
Eurosport imaš njemački
I općenito preporučujem MaxTv IPTV jer je odličan omjerom kvalitete, kvantitete, cijene, te usluge uslijed bilo kakve vrsta tehničkih problema.
Koji je tvoj tv operater izbor
Uzeo sam total!
T-com ne želim a imam i razloge, IPTV ne mogu koristiti jer sam predaleko od centrale, zbog toga sam prešao na homebox, gdje i zadnjih mjesec dana imam brzinu kao na t-comu, ai vidio sam da se plača sat oprema kod t-coma!
Zašto sam total uzeo jer još jedini ima programe koji su ostali maknuli, samo pitanje do kada!
T-com ne želim a imam i razloge, IPTV ne mogu koristiti jer sam predaleko od centrale, zbog toga sam prešao na homebox, gdje i zadnjih mjesec dana imam brzinu kao na t-comu, ai vidio sam da se plača sat oprema kod t-coma!
Zašto sam total uzeo jer još jedini ima programe koji su ostali maknuli, samo pitanje do kada!
Razina korisnika 4
Vidim iz komentara da i Max Tv ostade bez kanala kao i VIP ali ipak Max Tv je ubacije neke kvalitetnije zamjenske kanale, lagano odlazim iz vipa (mobiteli već prebačeni kod drugog operatera) čekam istek ugovora za hombox i to odjavljujem isto će biti i sa VIP sat (ne želim im plaćati penale)
Ovo što je HT ponudio korisnicima je čisto OK, da je VIP išao istom logikom ne bi bila ovakva pobuna. Koliko vidim dali su dobre zamjenske programe i svima proširili osnovni paket za kompenzaciju za Discovery, mislim da je to fer.
Razina korisnika 4
VIP se jedino hvali sa tim nekim kanalom lige prvaka ali o tom po tom,uvalili su nam treće razredne kanale a cijena normalno ista, izdržati ću do isteka ugovora onda zbogom vip ma vidi se da VIP gubi ili ne želi ulagati u televiziju.Na satelitu postoji još bar 10 kanala sinhro ili tiltovani na hr ali to VIP ne zanima nema sluha za svoje korisnike i mislim da će ih jako puno izgubiti
Max tv kao zamjenu ubacio:
1. Cinestar Premiere 1 - filmski
2. Cinestar Fantasy - filmski
3. PickboxTV - filmski
4. Epic Drama - filmski
5. BBC Earth - dokumentarni
6. History 2 - dokumentarni
7. Woman
1. Cinestar Premiere 1 - filmski
2. Cinestar Fantasy - filmski
3. PickboxTV - filmski
4. Epic Drama - filmski
5. BBC Earth - dokumentarni
6. History 2 - dokumentarni
7. Woman
Pickbox Tv je još u 12. ubačen i nije zamjena za Discovery, a EpicDrama je dokumenarni ne filmski. Na popisu ti još fali Cinestar Premiere 2, tu su naravno još i HD verzije gotovo svih tih novih kanala. Woman je dokumentarno-lifestyle kanal, nešto poput TLC-a.
ovdje govorimo o satelitskoj a ne iptv a ovi kanali koje sam napisao su ubaceni prije par dana, nijedan nije HD, Cinestar Premiere 2 nije na satelitu
Epic Drama je koliko vidim filmski, a tako je dobar da do sada nisam nista na njemu pogledao,u vip-u vec mjesec dana na njemu nema EPG-a, dok na max tv su stavili drugi treci dan
Epic Drama je koliko vidim filmski, a tako je dobar da do sada nisam nista na njemu pogledao,u vip-u vec mjesec dana na njemu nema EPG-a, dok na max tv su stavili drugi treci dan
Ako misliš od Povjerenstva, dobio sam odbijenicu naravno, tj tko mi kriv što sam pod ugovorom.
Razina korisnika 4
Jeli samo kod mene na VIP sat na 61 kanalu nema ništa
Razina korisnika 4
Što je sa 61kanalom
Razina korisnika 2
I kakvo je stanje sa prekidom ugovorne obveze? Nitko se ne hvali ovdje?
Trenutno u iščekivanju odgovora od HAKOMa, baš si me podsjetio da probam provjeriti što se događa.
Razina korisnika 4
Nema od toga ništa bez plaćanja penala ko je lud da plaća penale
Razina korisnika 2
Ne bih rekao, znam dvoje ljudi koji su dobili raskid Ugovora, no oba su imali odvjetnike 😉
Evo update, znam da je ovo sat-tv a ja sam iptv ali valjda je isto.
Nakon što sam prošao sve instance i završio na HAKOMu zbog ukidanja kanala javili se iz VIPa i ponudili mi djabe prošireni paket samo da odustanem na HAKOMu, ja sam na to pristao a to sam VIPu i nudio odmah na početku da se ne natežemo 4 mj.
Znači očito imamo šanse za raskid ugovora pred HAKOMom.
Nakon što sam prošao sve instance i završio na HAKOMu zbog ukidanja kanala javili se iz VIPa i ponudili mi djabe prošireni paket samo da odustanem na HAKOMu, ja sam na to pristao a to sam VIPu i nudio odmah na početku da se ne natežemo 4 mj.
Znači očito imamo šanse za raskid ugovora pred HAKOMom.
Stranica 7 / 8
Odgovori
Registriraj se
Imaš A1 Forum račun? Prijava
Dobrodošli
Još uvijek nemaš svoj A1 Forum korisnički račun? Stvorite račun
Prijava putem društvenih mreža
Prijavi se preko Facebookaili
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.