Dodatni kanali za uslijed izolacije

  • 16 March 2020
  • 4 odgovora
  • 3099 pregleda

  • Forum rekreativac početnik
  • 3 odgovora

Navedeno vrijedi i za digitalnu TV, ali pišem ovdje pošto sam korisnik satelitske.

 

Pratim obavijesti konkurencije  vidim da su neki svojim korisnicima poklonili određene programe ili pakete u naredno vrijeme uslijed novonastle situacije.

Međutim, po meni njihov poklon izgleda super naspram A1 koji su dali samo dječje kanale. 

Meni ništa ne igraju ti pokloni, ali samo da vidite kak djeluje konkurencija naspram A1...

 


Odgovora 4

Slažem se! Dali su neke programe koje niti djeca neće gledati (programi koji su na stranom jeziku a uopće nisu prevedeni)!

Umjesto toga, mogli su otključati npr. filmske programe, makar i na dva tjedna ili sl.

Očito su mislili da će sam djeca biti kod kuće,ali nažalost i stariji ostaju pa bi bilo dobro otvoriti i filmske kanale dok traje pandemija.

evo pričeko sam malo da vidim hoće li se netko javiti iz A1 ekipe, ali niš to njih ne dira

jazavci čak imaju sponzorirane objave na fejsu da ljudi vide da su oni otključali dječje kanale, hahaha svaka čast za to se ima para jazavci

Razina korisnika 1
Bedž +3

Pozdrav! Trudimo se na sve upite odgovoriti u što kraćem roku.  Korisnicima TV usluge dostupno je svih 14 dječjih kanala. Osim zabavnog sadržaja djeca mogu pratiti i Da Vinci Learning, jedan od najboljih svjetskih edukativnih TV kanala. Naši korisnici dobili su i dodatno besplatan podatkovni promet kako bi sigurno ostali povezani s obitelji, prijateljima i kolegama, radili na daljinu ili pratili sadržaje na internetu. Kućni internet nije svima dostupan a i ne rade svi od doma. Ostale informacije, akcije u kojima sudjelujemo kao i novosti se mogu pratiti na stranici: https://www.a1.hr/covid-19 . 

Odgovori