Bolja organizacija Vip sat tv programskih paketa

  • 16 December 2016
  • 16 odgovora
  • 2415 pregleda

Razina korisnika 1
  • Aktivni forumaš početnik
  • 26 odgovora
Ponuda u osnovnom vip satelitskom paketu je zadovoljavajuća, jer je zaista dosta slobodnih tv programa, pogotovo je to ok ako znate njemački. No organizacija dodatnih paketa mi se ne sviđa. Jedino se za filmske pakete može reći da su vam ok, druge nemate, a konkurencija vam ima dobar izbor sportskih, dokumentarnih i regionalnih paketa i to po prihvatljivim cijenama.
Prošireni paket ne znam zašto bi netko uzeo, u njemu su jedino History i 24 kitchen dobri programi, no to je možda moj subjektivni sud. Umjesto tog proširenog bi se mogao napraviti bolji osnovni, nešto ubaciti i nešto izbaciti iz njega i ostale pakete organizirati kako treba.
Recimo Max tv ima dobar regionalni paket programa iz ex-yu za samo deset kuna, mogli bi i vi uvesti tako nešto, Također bi mogli napraviti i sportski paket u kojem bi mogli biti programi Sport kluba i Arene sport.
Bitno je i imati realne cijene dodatnih paketa i možebitne popuste za one koji uzmu više paketa na ugovornu obvezu. Morate priznati da je prošireni paket preskup kad se uzme u obzir ponuda programa u njemu i još ako se uzme i pokoji filmski to prelazi 200 kn a to je samo za tv previše.

Odgovora 16

Gorane bok, uvijek radimo na napretku naših paketa, pa tako i dodatnih paketa za Satelitsku TV. U svakom slučaju ti se zahvaljujem na prijedlogu, vjerujem da ćemo ispuniti tvoja očekivanja.
Razina korisnika 1
Hvala za interes i brz odgovor. 🙂
Razina korisnika 4
Z1 televizija od 1. siječnja 2017. emitira na novim prijamnim satelitskim parametrima. Molimo vas da vaše satelitske prijamnike odmah ugodite na nove prijamne parametre budući da nakon 1.siječnja 2017. postojeća satelitska frekvencija više neće biti aktivna.
Novi prijamni parametri satelitskog emitiranja su:
Satelit: Eutelsat 16A
Frekvencija: 11.595 GHz
Polarizacija: Horizontalna
FEC: ¾
Symbol rate: 30.000

Dali će to Vip sam napraviti ili mi moramo ručno tražiti??
Kova_sb bok, poslali smo na provjeru pa ćemo se javiti kad dobijemo informacije od kolega.
Razina korisnika 6
Bedž +3
Gore navedena frekvencija je od Hrvatskog Telekoma i Z1 ce biti kodiran na 11.595,
trenutno ide kao slobodan program na 2 VIP-ove frekvencije 11.554 V 30000 5/6 8PSK i 11.637 H 30000 5/6 8PSK
mozda im istice ugovor sa TAG pa se prebacuju na HT
Razina korisnika 5
Z1 je već na max tv sat-u programski kanal 31.
Svrstali su ga među nacionalne kanale, pretpostavljam da je to osnovni paket, ne znam jer ja imam prošireni.
Trenutno se može gledati i kao FTA kanal, ali i na novoj frekvenciji.
Razina korisnika 4
Nakon 1.1 on postaje i dalje slobodan za sve ili kodiran??
Razina korisnika 7
Bedž +3
Z1 koliko vidim je svugdje free. Max ga je već uzeo pod svoje kao "clear", vjerujem i da će VIP shareati isto. Ako i ne, može se ručno ukucati kao FTA.

Razina korisnika 6
Bedž +3
trenutno je FTA, ali izgleda sve spremno da ukljuce kodiranje 😞
Razina korisnika 1
Ako i kodiraju Z1 nikakva šteta, to je šund tv.
Razina korisnika 4
Korisnik sam VIP sat TV oko godinu dana nisam oduševljen što se tiče ubacivanja novih kanala kao da su zaboravili na nas.
Razina korisnika 1
IVR - u Vip-u je očito glavna parola "budemo", svašta se obećava, a ništa ne realizira glede Vip sat tv. Kad im predložiš nešto, uredno zahvale na prijedlogu, a predloženo se nikada ozbiljno ni ne razmotri. Kao da je atomska fizika malo reorganizirati pakete, dodati neke programe. bitno im je da te jednom upecaju, dvije godine im plaćaš, oni ne poboljšavaju ništa i to je to. Dobra škola za sve nas koji smo se upecali. 🙂
Razina korisnika 4
Da slažem se proći će i ta godina onda zbogom vip
Kova_sb bok, Vip SAT TV korisnicima se automatski ažurirao digitalni prijamnik. U slučaju da je Z1 nestao s mjesta 501, potrebno je napraviti automatsko pretraživanje programa.
Razina korisnika 4
Jeli ima kakve novosti vezano za to ažuriranje
Razina korisnika 6
Bedž +3
@IVR

Z1 i dalje radi na sve 2 frekvencije od VIP-a na Kaonu11.554 V i 11.637 H, a mozes ga gledati ako rucno pretrazis od HT-a frekvenciju 11.595 H

Odgovori