Aktiviran pogrešan paket

  • 25 August 2018
  • 9 odgovora
  • 1166 pregleda

  • Tek sam došao
  • 4 odgovora
Pozdrav Svima :D
Ivam Vip trio paket već nekoliko godina i generalno sam zadovoljan s Vip-om.
Uz osnovni paket imam i prošireni.Zvao sam u srijedu da mi se aktivira Paket za odrasle (u ponudi je po 12,5 kn/mjesečno bez ugovora).Javi mi se na SZK mlađi žnski glas,kažem joj što želim,a ona mene pita gdje sam ja vidio tu ponudu??Mislim da bi ona trebala biti upućena u to što prodaju ljudima.Kažem joj da ima ponuda na www.vipnet.hr/paketi-programa ali ona mene uvjerava da je to akcija samo za one koji su na kabal,a ja sam na paricu.Meni može ponuditi tri mjeseca po toj cijeni ali samo na ugovor od 24 mjeseca.Nigdje ne piše da su takvi uvjeti.Odbio sam to.

Odem na stranicu vidjeti piše li to negdje i dobijem poziv na Chat.Tamo mi ljubazna djelatnica napiše da sam ja u pravu i da za taj paket nemoram uzeti ugovornu obvezu,a Vip mi garantira da cijenu od 12,5 kn mogu imati 24mj.Mogu paket isključiti kada god želim i dogovorimo se da mi se paket aktivira.
Idući dan dobivam poruku da mi je na moj zahtjev aktiviran Planet sport ?? uz ugovor na dvije godine 😠 ,a taj paket nismo ni spominjali.
Zovem SZK i tamo mi kažu da piše lijepo kako mi treba biti aktiviran Paket za odrasle ali mi je netko greškom aktivirao pogrešan paket ?? i evo sada će on napisati da se to riješi.

Meni još uvijek i danas radi Planet sport paket i zovem SZK da vidim kada će ga isključiti i kažu mi da je problem poslan u službu reklamacija pa to traje malo duže i oni će mi se javiti ne prije utorka i reći mi što je odlučeno.
Nevidim što mogu odlučivati kad su mi sami uključili ono što ne želim i još mi kažu u SZK da ću morati sam tražiti umanjenje računa za sve dane kad imam uključen paket,a u szk mi kažu da to trebam pitati kada me nazovu iz reklamacija.
Nisam do sada imao većih prolema sa Vip-om i kad nazovem szk sve se riješi brzo.
Sada sam se iznenadio da neznaju koje pakete prodaju(mislim da su to samo pojedinci),aktiviraju mi pogrešan paket,a ispravljane njihove greške traje tako dugo.

Oprostite na dugom postu.
Samo još ovo-paket za odrasle mi još nije aktiviran 😛

Odgovora 9

Naoružaj te se strpljenjem, to će potrajati i nadam se da će dobro proći.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Tipično... Ne zna se tko pije ni tko plaća. I da, uvijek je sve odlično dok ne naletiš na neki, makar i slučajni problem.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ja sam 13.6. produžio fiksni trio i trebao uz to dobiti gratis viptv za van, ništa. Nazovem, tehničar kaže da nije dobio zahtjev ali to ionako dolazi njemu pa će mi kreirat username i lozinku. Da on to meni u par minuta i ok. Nisam provjeravao jer mi Liga prvaka tada nije bila aktuelna na mobilnoj. Prošli tjedan na moru, upalim viptv za van kad ono nema Planet sport paketa (viptv za van obuhvaća iste pakete kao na fiksnoj). 2 poziva tehničkoj i objašnjavanje ženskoj i muškoj osobi istu stvar da bi nakon 30 minuta zaključili da meni uopće nije aktiviran Planet sport paket. Da će biti prijavljeno i da će mi se javiti netko iz tehničke, sutra će biti 6 dana kako nema promjene. Pretpostavljam da tu tipku, button ili ne znam što već mora aktivirati šestero ljudi u isti tren ali dvoje od njih prvo mora na montažu satelitske u Čamagajevce, trojica provode kablove ispod Bana Jelačića pa to zna potrajat.

Ma u biti, ne znam zašto uopće pišem kad za takvu indolentnost uopće ne treba trošiti riječi...
Evo danas su me nazvali iz reklamacija,isključili planet sport paket i uključili paket za odrasle.
Rekli su mi kako za ove dane kada je Planet sport paket bio aktiviran neće biti naplaćen.
Vidjet ćemo na računu 😉
Ipak nije ovdje priči kraj 😞 .
Skužio sam jučer kako su mi blokirani svi HD programi iz proširenog paketa koji imam :? ,a blokirani su od kada mi je jučer uključen novi paket.
Nazovem Szk,spoje me sa tehničarima,oni naprave tvornički reset prijemnika(to naravno nije pomoglo)..dalje nisu znali što bi i kažu mi mora da je manja greška i netko će mi se javiti..

Do sada se nitko nije javio,a ja još uvijek nemam HD kanale..?
I meni su prije neki dan nestali HD programi. U službi za korisnike su mi rekli da je netko "isključio kvačicu" na HD programima, te da će tek iza vikenda tehnička služba to riješiti. Danas dobijem poruku da je problem navodno riješen. Uskoro ću ugasiti prijemnik pa ćemo i to vidjeti. Ali eto utješili su me kako i tako imam te programe, ali ne u HD rezoluciji!
Pa u Vip-u izgleda rade potpuni amateri :@:):@
Sada sam zvao kako mi još uvijek ne rade Hd kanali pa je djelatnica tehničke pokušala to popraviti i sada nemam uopće tv programa i prijemnik se ne može spojiti na mrežu,a ona nezna što učiniti.
Ponovno su uzeli broj pa će se kao netko javiti.
Strašno...
???
Evo danas me nazvali iz Vip-a.
Nazvao me Marko P. i svaka mu čast.
Komunikativan,uljudan i zna što radi.
Sve je riješio i svi paketi rade.
Hvala mu.
Pozz.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ja čekam i dalje aktiviranje planet sport paketa na vip tv za van. U utorak će biti 14 dana. Kad zovem i pratim putanju do tehničke, ne spajaju me nego "radimo na vašem problemu i javit ćemo vam se povratno". Valjda Jirži to uključuje ručno pa treba vremena...

Odgovori