Riješeno

A1 vs N1

  • 10 February 2022
  • 4 odgovora
  • 996 pregleda

Razina korisnika 2
Bedž +2

Pozdrav

 

Zanima me može li netko iz A1 telekoma objasniti zašto je N1 televizija ukinuta samo na A1 Postioje raznorazne teorije zavjere da je N1 tražio veliku cijenu oko kupnje prava prenošenja njihovog programa . dok s druge strane   N1 tvrdi da je da cijena bila između 1 i 2kune po korisniku što je ptaktičku besplatno. Objasnite korisnicima zašto ste ukinuli N1 kanal iz tv ponude iako je bio jako tražen i gledan.

To je razlog što sam ja osobnop zamijenio A1 sat tv sa Total Tvom

icon

Najbolji odgovor od A1_Mateja 11 February 2022, 21:29

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 4
Bedž +1

Mislim da stvar nije toliko banalna i da je u pitanju nepostizanje dogovora za cijeli paket kanala. Npr. meni N1 ne predstavlja ništa i taj kanal sam gledao  ukupno 9 minuta, ali SportKlub kanali su imali svoje brojne gledatelje, kojima oni više nedostaju. Sad to i više nije bitno, jer SportKlub kanali u budućnosti imaju tenedenciju srozavanja, pa ni oni više neće nedostajati.

Razina korisnika 1
Bedž +2

Pozdrav @pero1985unatoč svim našim nastojanjima da osiguramo nastavak prikazivanja tih kanala, vlasnik TV prava uz gubitak nekih atraktivnih natjecanja postavio je neprihvatljive uvjete za produljenje ugovora. Njihovim prihvaćanjem, pružanje TV usluge našim korisnicima više ne bi bilo moguće pod jednako povoljnim uvjetima. N1 i Sportklub dio su neodvojive ponude istog distributera prava te su razlozi zbog kojih nije nastavljena suradnja s N1 kanalom uvjeti koje je prilikom produljenja ugovora postavio vlasnik TV prava. A1 je pokušao dogovoriti nastavak emitiranja samo za N1 kanal, međutim vlasnik prava postavio je nerealnu i neprihvatljivu cijenu. 

Razina korisnika 2
Bedž +2

Hrvatski telekom, optima telekom, eon, iskon, total tv svima je prihvatljivo samo a1 telekomu nije prihvatljivo.

Siguran sam da svi operateri  imaju istu cijenu za distribuciju  n1 i sport klub kanala...

Razina korisnika 2
Bedž +2

Pozdrav @pero1985, A1 Hrvatska nije mogla pristati na uvjet o produžetku suradnje na samo 6 mjeseci jer bi time samo odgodili i prividno riješili problem te bi se za 6 mjeseci ponovno našili u istoj situaciji. Uvjet o produžetku suradnje na tako kratak rok jasno pokazuje kako vlasnici kanala nemaju namjeru omogućiti distribuciju N1 velikom dijelu hrvatskih gledatelja već koriste pregovore s A1 Hrvatska za svoje vlastite interese. Detalje iz ugovora i pregovora ne možemo komentirati.

Odgovori