Riješeno

A1 TV za van

  • 11 April 2022
  • 4 odgovora
  • 397 pregleda

Hi

imam problem, na tv za van ne vidim pojedine programe HTV I, II, III, IV, RTL2 HD, Toon Kids i još par nebitnih, ostali idu normalno. Racunalo (8 jezgri-32 memorije) spojeno UTP-om, web preglednik Mozila, Optika100/100. Obrisan profil, izrađen novi, probano na drugim racunalima u kući, ista stvar. Na programima koji su nedostupni uredno u EPG pokazuje što je a programu ali beskrajno neuspješno ucitava sliku. Ima li tko kakvu ideju?

icon

Najbolji odgovor od A1_Filip 11 April 2022, 23:54

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 4
Bedž +3

Ako ti je na više uređaja onda je vjerojatno nekaj kod njih… nemam više taj TV za van pa ti nemrem provjerit na žalost je svima isto.

Ako ti se nastavi u nekom trenutku javit na službu za korisnike.

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Mzajec0  pozdrav! Možeš nam proslijediti svoje podatke OVDJE, provjerit ćemo uslugu i doći do rješenja! 🙂 

Filipe nažalost već duže vrijeme su moji podatci kod servisne službe i problem se do sada nije riješio, bez veze da dupliram prijave, prije 10tak minuta su me zvali i rečeno mi je da moj problem dižu na višu razinu. BTW ta mi je priča poznata jer sam bar već 3 puta bio na višoj razini. Info sa “vise razine” je uvijek isti, sad bi trebalo raditi.  Svrha posta je da ako je netko imao slican problem a riješio ga je, da mi pomogne.

Razina korisnika 2
Bedž +3

Nije mi drago vidjeti da prethodne akcije našeg nadležnog odjela nisu urodile plodom 😕 Forum upravo tome i služi pa tvoj post u potpunosti podržavamo!  Ostaje nam vjerovati da će nadležni odjel riješiti prijavljenu poteškoću i to trajno! 

Odgovori