Riješeno

A1 TV - Novo sučelje

  • 7 November 2020
  • 17 odgovora
  • 949 pregleda

  • Forum rekreativac
  • 16 odgovora

Kreirao sam svoju listu programa ali u nju ne mogu dodati kanale 308 Planet Earth i 410 Nicktoons jer ih nema na popisu s lijeve strane “Svi programi” s kojeg se odabiru kanali za izradu liste.

Jesam li nešto previdio ili je to nekakva greška.

Hvala!

icon

Najbolji odgovor od A1_Boris 14 March 2021, 21:17

Pogledaj original

Odgovora 17

Pronašao sam. 

Vidim da popravljate stvari. Vratili ste podsjetnik. Pohvalno.

Bedž +3

@krun0  pozdrav, drago mi je da si pronašao sve opcije. :smile:  Nadam se da uživaš u našoj usluzi. 

Kad već popravljate, popravite i kretanje po popisu kanala u EPG-u i listi.

Sada se moram vraćati kad dođem do kraja. Prije se popis nastavljao ispočetka (round robin) i to je bilo bolje.

Hvala!

 

Razina korisnika 3
Bedž +3

@krun0 hvala što si dojmove podijelio s nama. Prijedlog sam zabilježila :)

Molio bih Vas ako itko ovo čita i uzima u obzir da na novom sučelju stavite na traku kad se prebaci na neki program kako ima/je imao Bnet...znači da umjesto praznine dolje desno stavite ili dvije tri sličice što je sljedeće na programu ili samo tekstualno. Sad stoji prazno i piše samo što je sad na programu u lijevoj strani.

Cilj je da korisnik ima što manje klikova do rasporeda i pregleda..ovako na te dvije sekunde se odma vidi što je poslije. Raspored na epg je dosta nepregledan s onim vremenskim razmacima i to nije to. Na Bnetu se također brže prebacivalo s programa na program i ta traka bi se cak pojavila prije same slike i moglo se onda brzo prebacivat kroz sve programe i u par sekundi i vidjeti što ima i što će bit na velik broj programa. Ima opcija stisnut strelicu gore pa desno pa se vidi što je na programu sve tom al onda za slj treba opet lijevo pa dolje pa desno...uglavnom previše klikanja za nešto što uopce netreba klikova nego se samo vidi na dnu ekrana kao i prije na dvije sekunde...

Molim Vas da uzmete u obzir tu traku od Bneta jer je bila prakticna i odlicna i za npr brzo dolaženje do emisije za vracanje. Inače ostalo je super, ali ovo se gubi volja uopce za listanjem programa i trazenja što ima na tv.

 

Lp

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav @Bobo, hvala ti na pruženim informacijama. Možeš li mi samo proslijediti podatke od vlasnika usluge OVDJE kako bih mogao napraviti detaljnije provjere ovim putem vezano za tvoj upit. 

Kakve provjere ...ja kazem opcenito kako napravit bolje i efikasnije sučelje jer sam donedavno bio na Bnetu i ono je bilo bolje što se tiče te trake na programu. 

Razina korisnika 2
Bedž +3

@Bobo svakako smo ti zahvalni na prijedlogu, zabilježili smo ga. U interesu nam je da je korištenje TV usluge što praktičnije te nam savjeti ovog tipa uvelike pomažu :slight_smile:

Vratite bar taj slikoviti prikaz iduce dvije emisije koje slijede, ovako pise samo sto je trenutno na kanalu, a te slicice su bile jako pregledne

Razina korisnika 2
Bedž +3

Pozdrav @A1 korisnik, hvala ti još jednom na javljanju i prijedlogu. Upravo sam ti odgovorio na tvojem drugom komentaru istog sadržaja. Slobodno provjeri, odgovor te čeka :relaxed:

Pozdrav, dali postoji mogućnost da se ubrza prebacivanje s jednog programa na drugi, odaziv je toliko spor da me to izluđuje??

to je istina, novi receiveri sporije prebacuju s jednog kanala na drugi od starih receivera i dosta sporijeod konkurencije

Pozdrav, nisam našla točnu temu, ne da mi se otvarati novu, ali ova je koliko toliko vezana za sučelje epg A1TV. Naime, obzirom na bezbrojne snimke utakmica na Arena programima, jel’ bi bilo moguće one koje su u živo u rasporedu označiti sa ‘LIVE’ ili nekim znakom? 

Razina korisnika 7
Bedž +3

Kad smo već temu novog sučelja digli iz pepela, bilo bi dobro da se napravi nešto poput onoga što EON tv ima u aplikaciji. Dakle, kad se vraća unazad par dana da se recimo kada se stisne ok u live-u (lijevo iskoči skočni prozor sa programima i trenutnim programom) a kad se pomakne desno vidi se trenutni epg program pa se mora ići gore vrtiti da bi se vratilo par dana unazad. Nakon tog prvog "ok" ubaciti "prozor s datumom i danom" pa onda vrtiti epg od dana koji se izabere?

Razina korisnika 1

Vidim da popravljate stvari. Vratili ste podsjetnik. Pohvalno.

Ne znam da li podsjetnik mora biti baš 5 minuta crna slika, bar da je prozirno. Prije se moglo izabrati za koliko minuta se prebaci, sad punih pet minuta stoji poruka s crnim ekranom nepotrebno, nek se prebaci kad počne emisija i gotovo

Razina korisnika 2
Bedž +3

@A1_korisnik pozdrav, imaš li poteškoće s korištenjem naših usluga? Slobodno mi javi podatke od vlasnika usluge i kontakt broj mobitela OVDJE kako bismo mogli napraviti detaljnije provjere vezano za tvoj slučaj ako postoje poteškoće.

Odgovori