Riješeno

Zašto nema tarife na web stranicama?

  • 13 January 2017
  • 18 odgovora
  • 1948 pregleda

Razina korisnika 3
  • Aktivni forumaš početnik
  • 54 odgovora
Danas u 18h dođem s puta i uputim se u VIP Centar kada tamo me dočeka ljubazni mladić mojih godina negdje oko 17-18. Izvadi mi odma hrpu tarifa ali u toj frpi tarifa je mislio samo na jednu.

Eh kako ti starog lisca koji je prije radio u telekomunikacijama ne mozeš samo tako preveslati pitam ga za tarifu L+ gdje mi čovijek ponudi

L+

NEOGRANIČENO prema vipu
1000 minuta prema drugim mrežama i fiksnim mrežama u RH
NEOGRANIČENO SMS poruka
i pazite sada

5GB internet prometa za samo 125kn + na to ne placam ratu za mobitel nego samo tarifu

Nakon svega mi govori nešto sto ga nisam dobro razumio pa mi je rekao sljedeće

Nudim ti na to i još 500kn popusta. WTF KAKVOG POPUSTA

Nisam previse ispitivao a i bio sam umoran ali smo se dogovorili na kraju i oko mobitela i oko svega pa cemo to riješiti u srijedu kada dode mobitel koji sam htio jer ga nisu imali na stanju.

E sada kako sam isao sa svojim najboljim prijateljem njemu cu pokloniti mobitel on mi je dao svoj t-mobile broj stari koji ne koristi a lako je pamtljiv pa cu ga samo prebaciti tj. vec sam dobio karticu i prijenos broja smo danas odradili.

Kako je to moguce i gdje je ta tarifa na webu a da je ja nisam vidio?
icon

Najbolji odgovor od Sunasce 14 January 2017, 09:52

Pogledaj original

Odgovora 18

Razina korisnika 7
Bedž +3
To je jedna od inačica neslužbenih ponuda, nema je na netu. Još radikalniju ponudu koriste za zadržavanje korisnika na mreži... 😉
Razina korisnika 3
Ako je netko upucen u ovih 500kn kao nekog popusta jos bilo bi dobro da mi objasni a ako ne onda cu pitati u srijedu jos da mi objasni to oko 500kn

Prvo me navelo na slicnu ponudu koju ima Tele 2 ovo 500kn dobijes ali mislim da nije to to
Razina korisnika 7
Bedž +3
Trenutno su popusti ali moraš točno navesti o kojem se mobitelu u L+ tarifi radi. Kao što sam rekao već prije, ponude su individualne i ovo što si dobio L+ sa 5gb internet prometa za 125kn je već ekstra ponuda koja nije standardna i vjerojatno je neka shema Kombiniraj i uštedi sa fiksnom linijom. Ja sam za ostanak na mreži dobio još povoljniju ponudu od tvoje ali kažem, sve je to individualno. Dakako, nema veze sa tele2 ponudom.
Razina korisnika 5
Nejasno si nam objasnio što uzimaš, znači opcija od 5gb za 125 kn plus neka od tarifa ILI sve skupa za 125 kn.

Jer ako je prvi slučaj to je previše u bilo kojoj kombinaciji (na bonove imaš slično za pola cijene pretplate), a ovo drugo je save desk ponuda o kojoj priča Gogsy. To ne daju u vip centrima kolko znam.

Opcija 5gb se inače aktivira povrh tarife za 100kn, pogledaj ispod tarifa na webu jel možda to..uglavnom pazi što potpisuješ i napiši ovdje ako nisi siguran 🙂
Razina korisnika 7
Bedž +3
Dakle pretpostavljam da si dobio L+ za 125kn (eventualno +10kn mreža), i +3Gb za prijenos broja (2+3=5Gb).
500kn je dodatni popust na cijenu uređaja koji si kupio u odnosu na cijenu u njegovom računalu u toj tarifi. Ta cijena u konačnici može biti niža ili istovjetna onoj na web shopu.

Ja sam pri produljenju dobila još 25 kn manje na tarifu i još 2Gb za mlade, al to je bilo prošlo ljeto...

Kad budeš išao po mobitel i potpisati ugovornu obvezu dobro još jednom s njim sve prođi.
Razina korisnika 3
Dobro cu još jednom sve s njim proci ali onda ja nemam nikakve koristi od tih fatalnih 500kn jer je prijatelj birao mobitel posto cu ga njemu pokloniti i izabrao je coolpad modenu a ona je 9kn jednokratno uz tu tarifu.

Da pojasnim ponudio mi je komplet tarifu za 125kn + 10kn ok to je sitnica koja sve zajedno ukljucuje sve gore navedene minute internet etc.

Tarifa je bila 200kn ili 220kn on je to prekrizio olovkom i napisao 125kn, isto tako je pisalo 2GB interneta on je to prekrizio i napisao 5GB interneta. Zvučao je jako uvjerljivo po meni ali sam svakako i mislio detaljno procitati ugovor prije sklapanja jer ako mi je rekao tu cijenu zelim da mi ta cijena bude i navedena u ugovoru ne samo na racunu.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Na ugovoru će ti pisati 125 + 10 za tarifu i promo +3GB ili +1 i +2 ovisno kako im sustav trenutno nudi. Popust na tarifu već imaš (trenutno je osnovna cijena čini mi se 170kn za L+, a ovih dodatnih 500 je ponuda ovisno o uređaju. Coolpad trenutno ne vidim u webshopu pa ne znam koliko ga cijene uz L+, osim na bonove, 900/1000kn. Prijetelj je skroman no to nije tvoj problem
Razina korisnika 3
To znaci ako on izabere mobitel koji se jednokratno placa karikiram 600kn to znaci da ja jednokratno placam 100kn jer imam taj popust od tih 500kn.

Cisto onako me zanima da li to radi na tom principu?

Skroman i jako dobar čovijek, jako dobar.
Razina korisnika 3
Ovo su samo neki mobiteli imam još dvije stranice.

https://www.dropbox.com/s/cwl22mmft7cnjvb/Skeniranje_20170114.pdf?dl=0
Razina korisnika 7
Bedž +3
Tako je. S tim da trebaš provjeriti na samom prodajnom mjestu cijene jer se često razlikuju od online ponude.
Razina korisnika 3
Ovo su cijene uređaja koje sam dobio od prodajnog agenta iz VIP Centra.
Razina korisnika 7
Bedž +3
Ma dobro za taj, mislila sam generalno za druge uređaje... Ne možeš uzet cijenu na webu i oduzet 500kn, nekad se poklapa, al.nekad i ne.
Dobio si posebnu ponudu, afaik, bit će ti cijena koju ti je rekao.

Što se tiče cijene mobitela, ispravno rezoniraš. Ako ga trebaš jednokratno platiti 600 kn, tebe će doći 100. I daj frendu savjetuj neki drugi mob. Načuh da se Coolpadi u relativno kratkom roku počnu smrzavati.

Huawei Honor su sjajni, a nisu nešto skupi.
Razina korisnika 3
Surfao sam malo netom i listao pa mu predlozio još neke mobitele jer nisam ja primoran uzeti Modenu naravno. Sve u svemu hvala ti na savijetu neka si on na kraju odluci ionako ga ja necu placati (mobitel kao mjesecne rate) nego samo pretplatu koju cu koristiti i to mi nije puno tih 125-135kn mi je OK cijena za ono što cu dobiti.

Ja svakako cu biti pod ugovorom dvije godine a obnovit cu ga opet nakon isteka jos jednom i opet uzeti neki tako telefon jer cu se u Hrvatskoj zadrzati oko 4 godine i 3 mjeseca.
Znači po tome,treba otići u vip centar po ponudu,pošto nude vise i povoljnije nego preko web shopa...hmm
Razina korisnika 3
Ja sam tu tarifu dobio u roku 2sec od kad sam usao u VIP Centar. Malo se raspitaj još sve mi je nekako u glavi da je ta ponuda bila do 31.01. ali raspitaj se opet nisam siguran i mislim da je do 28 god. ako se ne varam.

Tarifa je za korisnike koji prelaze u VIP merezu (prijenos broja) i nove korisnike (novi broj).
tarifa vrijedi za prijenos broja i za prelazak s VIP bonova na pretplatu. također uz tarifu dolazi popust od 500kn na Samsung A3 (2017) i A5 (2017)

🙂
Razina korisnika 3
Da sada se reklamira a ja kada sam uzimao nije se ni reklamirala ni bila na web stranicama.

Odgovori