Riješeno

Weeked opcija - promjene??

  • 23 July 2020
  • 4 odgovora
  • 885 pregleda

  • Forum rekreativac početnik
  • 8 odgovora

Da li je weekend opcija stvarno ograničena po godina po novom? kada se ta promjena desila? koristila sam ju zadnji put prije 2 mjeseca i sve je bilo ok i nitko me nije pitao za godine, sad vidim da je samo za ekipu od 18-30?? Znači ja sad sad 32 odjednom ne mogu više koristiti jednu od rijetkih super opcije koje su imali? Totalna debilana… mogu onda reć mlađoj sestri da uzme pa da šera gigabajte sa mnon, koja je onda poanta toga svega? I kako točno aplikecija provjerava moje godine kada to uzimam?

 

I da, nove tarife na bonove su koma i totalno neisplative naspram starih, ne znam zašto popravljate svari koje funkcioniraju… Sve mi se čini da će vam još jedan korisnik preći na konkurenciju.

icon

Najbolji odgovor od A1_Hrvatska 23 July 2020, 15:09

Pogledaj original

Odgovora 4

Razina korisnika 6
Bedž +6

Tebe to netko zeza ili ti zezaš nas 😛.

Weekend opcija je ograničena samo na tarife, znači mogu je koristiti pretplatničke i nove tarife na bonove, kao i ove predzadnje tarife na bonove-za chill, za zen.

Ne znam gdje si ti pročitala da je ograničena na godine. 

Odeš u aplikaciju A1 i aktiviraš weekend za 0 kuna, opcija bi ti trebala biti vidljiva odmah na početnom ekranu. I da, opcija u aplikaciji nije vidljiva ponedjeljkom i utorkom, a možeš je aktivirati već od srijede

I  nova Surferica nudi isto što i Za Zen, a jeftinija je 6 kuna od Zena.

Bedž

@MMaya opcija je dostupna bonašima na novim tarifama (spikalica, sheralica, surferica, strimalica) te starim (Za Cool, Za Chill, Za Zen) i Start tarifi bez obzira na godine. Što se tiče novih tarifa, neke su jeftinije, a nude jednako kao stare. :grinning:

Razina korisnika 1

Pozdrav, a ako koristim osnovnu tarifu, bez da je jedna od ovih gore navedenih, to znači da ne mogu aktivirati weekend tarifu???

Razina korisnika 7
Bedž +3

@Becks20 - ne radi na osnovnoj (start) tarifi, očigledno je došlo do promjene upisa starog godinu dana. :)

 

Uvjeti korištenja Weekend opcije

Odgovori