Vipova SMS božićna čestitka

  • 22 December 2016
  • 5 odgovora
  • 374 pregleda

Razina korisnika 6
Bedž +3
Upravo dobih Vipovu SMS božićnu čestitku, zahvaljujem na lijepim željama i ja vama želim isto. Nego, razlog zašto sam otvorio temu je što me zanima na koji način je poslana ova slika i kako su boldali tekst? MMS poruke kod mene su isključene, to mi je prvo palo na pamet no to sigurno nije. Dakle, kako u SMS poruci poslati i sliku i boldati tekst a da to nije MMS ili iMessage (sumnjam da su tako slali, to je ipak Appleova "tehnologija")


Odgovora 5

Razina korisnika 6
Bedž +4
Radi se ipak o mms poruci.
Razina korisnika 6
Bedž +3
Na koju foru ako ja u mobitelu nemam podešene mms postavke i ne mogu ih primiti kada mi ih netko drugi šalje?
Razina korisnika 6
Bedž +4
Meni je identična poruka stigla u obliku mms-a Često mobitel zna povući postavke automatski. Možeš mi poslati ako želiš broj u privatnoj poruci pa ću ti ja probati poslati mms.
Razina korisnika 7
Bedž +3
I meni je stiglo kao MMS...
Razina korisnika 6
Bedž +3
@RELATIVITY - Moguće je eventualno da su zajedno sa tom porukom poslali i postavke za MMS pa je to nekako automatski podešeno, no siguran sam 100% da do prije desetak dana nisam mogao primiti niti poslati MMS. Hvala za pomoć oko slanja MMS-a, no imam drugi broj pa ću probat preko njega sam sebi poslat ponovno MMS, možda je u međuvremenu nekim čudom proradilo. It must be a Christmas miracle!

Odgovori