PITANJE

VIPnet (A1) IP adrese su na crnim listama

  • 28 Rujan 2019
  • 3 odgovora
  • 3591 pregled

Razina korisnika 5
Bedž +5
A1, zbog čega mi konstantno dodjeljujete IP adrese koje su na brojnim crnim listama zbog spama ili bilo kojih drugih negativnih djelovanja?


I zbog čega i kako, ako ja to uopće ne plaćam, imam statičku IP adresu?

Odgovora 3

Bok @nickno Forum inače nije kanal komunikacije putem kojega se prijavljuju tehničke poteškoće, jer se iz postova korisnika ne može znati o kojem se priključku radi i u većini situacija se treba pristupati individualno. Na forumu članovi foruma postavljaju upite i iznose poteškoće, a ostali članovi foruma pokušavaju savjetom riješiti nastalu situaciju. Rješenje je tada svima vidljivo, i neki od budućih čitatelja foruma tako mogu doći do rješenja.
Razina korisnika 5
Bedž +5
@A1_Meri , pa sve poteškoće koje ljudi prijavljuju sa problemom interneta-brzine, da li uopće radi ili ne radi, neovisno o tome da li je u pitanju mobitel, laptop ili kompjuter možda su povezane i sa crnim IP adresama.
U pitanju je vaša cjelokupna MOBILNA mreža, očito vas je i Samsung blokirao, budući da već 4.dan njegovi poslužitelji za nadogradnju nisu dostupni JEDINO A1 mreži!!!!

I zašto mislite da izlistavanje A1 ip adresa na crnim listama nije za forum? Neka svatko tko ima problema sa internetom provjeri da i njegova nije gdjegod izlistana, bilo bi onda puno jasnije zbog čega vam se upućuju prigovori na internet.
A sad pitanje za vas iz A1- zbog čega su vaše ip adrese uopće na tim listama i što vi poduzimate da toga bude što manje?
Razina korisnika 7
Bedž +3
@A1_Meri - možeš li molim te ako imaš Samsung smartphone ili netko od tvojih kolega ima (posudi, zamoli), preko mobilnih podataka A1 mreže pokrenuti "system update"? Ili recimo preko Samsung Wearablesa ako imaš Galaxy watck pokrenuti "system update"? Vidjet ćeš da se ne može konektirati na Samsung servere a isto preko Ht mreže i preko tele2 uredno radi. Dakle, Samsung je blokirao A1 očigledno.

Slobodno se izjasniš i na ovu temu:
Link

Dakle, ako želiš pomoći GLOBALNO a ne individualno što ovo nije, probaj pa javi. Tenks. ;)

P.S. slobodno pogledaš moj profil i aktivnosti, rješenja po forumu, čisto da vidiš da nisam zadovoljan tvojim copy/paste upisom. Dobrodošla na forum. 😉

Odgovori