Riješeno

Vip stari broj

  • 18 January 2017
  • 7 odgovora
  • 4753 pregleda

Ja sam davno davno imao broj na bonove, broj je neaktivan. Bio sam zvao i pitali su me na koga glasi ali pošto je bio na bonove nemoguće. Jedino se sjećam da je bilo da smo mogli stvoriti profil i registrirati se, gdje smo preko telefona operateru davali nadimak i lozinku pa bi tako dobili ja mislim 25kn na računu i poslije bi dobili preko pošte neku objavu. Sad ja se sjećam da sam bio registrirao tako broj. I da li bi ga bilo moguće ikako vratiti nazad?
icon

Najbolji odgovor od A1_Berislav 18 January 2017, 12:19

Pogledaj original

Odgovora 7

Ako se sjećaš broja, nazovi SZK da ti provjere je li broj uopće još aktivan.
Može se provjeriti i po serijskom broju SIM kartice.
Pozdrav
Znam broj i bili su mi rekli da je nemoguće,jedino ako sam ja vlasnik broja. Pošto broj nije oslovljen na nikog ja znam da sam bio napravio tu neku registraciju al oni nemogu to naći.
Razina korisnika 4
Na što točno misliš kad kažeš neaktivan? Možeš li još primiti poziv na taj broj?

Ako da, broj je još "živ", treba nadoplata.

Ako ne, piši kući propalo, broj je mrtav. Mooooožda možeš, ako budeš jako fin, mio i drag, na prodajnom mjestu tražiti taj broj na pretplatu ako je još slobodan.
Razina korisnika 3
Šta nije da se broj nakon odredenih broj dana brise iz sustava i dodjeljuje se drugom tko ga zeli kuputi ili ti koristiti kao novi broj

Znam da je to bilo kod HT-a nekih cca. 180-200 dana i broj se brise i moze ga netko drugi kupiti
Razina korisnika 7
Bedž +3
6 - 9 mjeseci karantene pa ponovno u optjecaj
Rekli su mi da je broj recikliran i da će se dodijeliti novom korisniku. I da bi trebao poslati pismeni zahtjev i da će mi tek onda možda ponovo dati na korištenje taj broj
Razina korisnika 4
Ne to tako.
Ako je broj još free, odi na prodajno mjesto, reci da želiš pretplatu, budi sav šećer, med i trešnjice, i najdivnije ih zamoli ako možeš birati broj... taj broj, ako je slobodan.

Preko pisanog zahtjeva ti neće proći, 99,9% ziher.

Odgovori