Riješeno

Uspostava poziva l tarifa inozemstvo

  • 15 November 2019
  • 10 odgovora
  • 454 pregleda

Produzio tarifu ovo ljeto..mislim da je L tatifa..u Njemackoj sam 2 godine...racuni su bili oko 180 kn..posto sam produzio predplatu djelatnica mi je predlozila tarifu skuplju za 15 kn..znaci oko 195 kn,radi toga sto kao imam besplatni neogranicem internet..ali me nije upozorila da je to samo za Hrvatsku ne za inozemstvo..druga stvar poceli ste mi naplacivat uspostave poziva sto prije nije bilo..necuveno..razocaran i nezadovoljan i kad dođem u Hr mjenjam kompaniju!

icon

Najbolji odgovor od A1_Darka 15 November 2019, 21:30

Pogledaj original

Odgovora 10

Razina korisnika 3
Bedž +3

Pozdrav Hrvoje1977,

 

uspostave poziva se ne naplaćuju na Mobilnoj L tarifi. Provjeru računa možeš napraviti sa Službom za korisnike. Ako zoveš iz inozemstva možeš nam se javiti na besplatan broj +38591 7125 091.

ROAMING NAPLATA l Kako se linija *** u posljednjih dva tjedna i dalje pretezno koristi u EU/EEA roamingu, javljamo vam da ce se naplatiti dodatna roaming naknada u iznosu 0,29 kn/min za odlazne pozive unutar EU/EEA, odnosno 0,07 kn/min za dolazne pozive u EU/EEA. Naplata ce trajati dokle god se linija bude pretezno koristila u EU/EEA roamingu. Detalji o uvjetima koristenja politike pravedne uporabe u EU/EEA roamingu dostupni su na http://bit.do/Uvjeti_A1-pretplata. Vas A1 tim...to sam dobio porukom...

Razina korisnika 3
Bedž +3

Hrvoje1977,

 

sakrila sam tvoj broj budući da ne smije biti javno dostupan na ovaj način zbog zaštite podataka.

Navedena poruka odnosi se na dodatnu roaming naknadu u slučaju da se jedinice iz tarife koriste pretežno u roamingu. To nije uspostava poziva.

Znaci za minutu razgovora mi naplacujete sad 0.29 lipa...??..kad ja zovem...a kad mene neko zobe0.07 lipa??

Razina korisnika 3
Bedž +3

Hrvoje1977,

tako je, to je naknada unutar EU.

Super..rijesit cemo i to uskoro..zahvalit cu se...

Pitanje za one koji znaju 

Aktivirao sam tarifu Savršena u slučaju da otputujem u njemačku dali tarifa sadrži pozive prema njemačkim brojevima? 

Razina korisnika 1
Bedž +1

Bok @Hrvoje1977,

Navedenu naknadu naplaćuju svi operateri u RH, ukoliko u inozemstvu boraviš pretežito u zadnja 4 mjeseca. Navedena naknada se ne naplaćuje unutar RH i isključuje se ukoliko u RH boraviš pretežito unutar zadnja 4 mjeseca.

 

Lijepi pozdrav.

Razina korisnika 1
Bedž +1

Bok @Veco,

Savršena tarifa ne sadrži međunarodne minute, nego ima 13GB unutar EU/EEA bez dodatne naplate. Ali Bezbrižna tarifa sadrži 100 međunarodnih minuta prema EU/EEA, 30 min i 250 MB izvan EU/EEA i 21GB unutar EU/EEA bez dodatne naplate. Obje tarife uključuju besplatne pozive prema hrvatskim brojevima ukoliko ih se poziva iz Hrvatske.

 

Lijepi pozdrav.

Razina korisnika 3
Bedž +3

@Veco ako se nalaziš u Njemačkoj i koristiš Savršenu tarifu, pozivi prema Hrvatskoj i unutar posjećene zemlje naplaćuju se prema cijeni minute prema ostalim mobilnim mrežama u HR. S obzirom na to da u Savršenoj imaš neograničene minute prema svim mrežama, takvi pozivi spadaju u tu kategoriju pa nema dodatne naplate. Isto vrijedi i za ostale članice EU/EEA zone :smile:

Odgovori