Riješeno

Ugovor aktivan i nakon raskida

  • 6 July 2021
  • 2 odgovora
  • 60 pregleda

Pozdrav,

Meni je istekao ugovor za mobilnu s+ tarifu 23.5, ali i dalje nakon isteka mi piše da imam istu, ali ovaj puta mi se i dalje naplaćuje i to skoro pa dupla cijena. Te nigdje ne vidim mogućnost raskida ovog "ugovora", molim da mi ga raskinete. 

 

icon

Najbolji odgovor od A1_Mirna 6 July 2021, 15:50

Pogledaj original

Odgovora 2

Razina korisnika 1
Bedž +1

Bok @Brunoo,

Istekom ugovorne obveze se ne raskida pretplata, nego ostaje ista tarifa bez ugovorenih promocija i popusta. To znači da si sada bez ugovorne obveze, ali će se naplaćivati redovna cijena pretplate koja je aktivna. Raskid ugovora se vrši na tvoj zahtjev, najlakše putem službe za korisnike na broj 0800 091 091.

 

Ugodan dan.

Bedž +1

Pozdrav @Brunoo, istekla je ugovorna obveza no istekom ugovore ne dolazi do automatskog obustavljanja linije već je potrebno raskinuti ugovor ako ne želiš i dalje koristiti pretplatu ili produljiti ugovor po novim pogodnostima. Cijena je povećana jer ugovornom obvezom ostvaruješ dodatne popuste koji se istekom više ne primjenjuju. Morala sam obrisati tvoje podatke iz upita pa nam slobodno dostavit podatke OVDJE kako bismo provjerili novu ponudu ili ti dali smjernice za dalje ako ipak ne želiš nastaviti pretplatu. 

Odgovori